SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Su ve tuzla doğal dezenfektan: Virüsleri ve bakterileri yok ediyor!

Su ve tuzun elektrolize edilmesiyle oluşan hipokloröz asit hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ahmet Aydın, bu doğal çözeltinin son derece kuvvetli ve güçlü etkisi olduğunu söyledi. Prof. Dr. Aydın, “Sebzelerin ve meyvelerin dezenfektesinde, yüzeylerde kullanılabilir. Çevreyle dost bir dezenfektandır. Raf ömrü saklama koşullarına uyulduğunda 12 aydır” dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Göze damlatılan kırlangıç otu ne kadar faydalı? Bilimsel gerçek: 'Geri dönüşü yok'
  2. Beton gibi kemikler için 8 atıştırmalık! Kalsiyumdan zengin yiyecekler
  3. Dondurulması bozulmayacağı anlamına gelmiyor! Çözündüğünde sağlığı bozuyor
  4. Silince asla küflenmiyormuş! Üzerine serpince kaşar peynirini aylarca koruyor
  5. Baklava zehre dönmeden için! En iyisi evdeki: 30’a bölüp, köpüklerini alın
  6. Yaşla birlikte ilerliyor! Yaşam kalitesini etkiliyor: ‘Kataraktı önlemek mümkün’
  7. Beyazları kar gibi yapan Kadir Ezildi yöntemi! Böyle durulayın, deneyen yaşadı
  8. Evde de yapılır, tereyağ varsa tamam! Lokuma dönüyor, 40 yıllık ciğerci tarifi
  9. 2 damlasıyla havuç kıtır kıtır olsun! Kararmıyor, sebzelikte tazecik kalıyor
  10. Meyve ve tatlıyı iftar sonrasına bırakın! Ramazan’da kalp sağlığını korumak mümkün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.