SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Son kullanma tarihi geçse de kullanın! 3 faktöre dikkat: Eritip 10 dakika bekletin

Hamurun kabarmasına yardımcı olan ve kabarık, lezzetli ekmekleri ve hamur işlerini yaratan sihirli dokunuşu sağlayan maya, fırıncılıkta önemlidir. İster deneyimli bir fırıncı ister mutfakta acemi olun, mayanın nasıl doğru bir şekilde saklanacağını anlamak, gücünü korumak ve başarılı pişirme sonuçları elde etmek öğrenmeniz gereken ilk detay olmalı. Haberimizde, yaş mayayı saklamak için en iyi yolları anlattık.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çok yönlü bir besin! Sahurda bir kaşık tüketmek mideyi koruyor
  2. Ev temizliğinde gece rutini! Dakikalar içinde her yer tertemiz olacak
  3. Son kullanma tarihi geçse de kullanın! 3 faktöre dikkat: Eritip 10 dakika bekletin
  4. Kepeğin sebebi tarağınız olabilir! Makyaj fırçası gibi sık sık yıkanmalı
  5. Kabızlık, ishal, halsizlik! Bağırsaklarda sinsice ilerliyor: Kolonoskopi’ ile önlenebiliyor!
  6. Yanlış zamanda sıkmayın! Kanserden çok böbreğe dikkat: En iyisi sabah
  7. Bir bakışta anlamak zor! Bozuk maskara göz yakıyor, rujların kokusu değişiyor
  8. Böylesini yemediniz! Yumurtasız en güzeliymiş, üstü nar gibi kızaran pide tarifi
  9. Almadan kontrol şart, her soğan aynı değil! Düzse daha tatlı, en tazesi böyle anlaşılır
  10. Sahur, iftar fark etmez! Bir lokması acıktırmayacak güçte, faydası dillere destan

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.