SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Son kullanma tarihi geçse de kullanın! 3 faktöre dikkat: Eritip 10 dakika bekletin

Hamurun kabarmasına yardımcı olan ve kabarık, lezzetli ekmekleri ve hamur işlerini yaratan sihirli dokunuşu sağlayan maya, fırıncılıkta önemlidir. İster deneyimli bir fırıncı ister mutfakta acemi olun, mayanın nasıl doğru bir şekilde saklanacağını anlamak, gücünü korumak ve başarılı pişirme sonuçları elde etmek öğrenmeniz gereken ilk detay olmalı. Haberimizde, yaş mayayı saklamak için en iyi yolları anlattık.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sapsarı dişleri sakız gibi parlatan muz kılçığı! Beyazlatma işlemini rafa kaldırıyor
  2. Dışarı çıkarken cebinize 'sabun' atın! Börtü böcek kokusuna dayanamıyor
  3. Mermer tezgahlar artık kaymak gibi! Yapışan yağların hakkından geliyor, 0 zarar
  4. Lavaboya değil çiçeklere dökün, gübre yerine geçiyor! Can suyu olacak
  5. Bayat yeşil çay böyle anlaşılıyor! Rengi ele veriyormuş, sıcakta bırakmayın
  6. Saçın dengesini de boyasını da koruyor! Banyodan sonra suya 1 kaşık atın
  7. Göz altındaki çizgilere artık yer yok! Değme kremlere taş çıkaran doğal nemlendirici
  8. Kaymaktan terayağ yapmak çok kolay! 200 grama 1 bardak yeter, işte tarifi
  9. Kombiden gelen sesi hafife almayın! Ustaya gerek yok, çözümü çok basitmiş
  10. Baklagilleriniz asla böceklenmeyecek! İş bitiren üçlü: Defne, tuz ve sarımsak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.