Soğan ile sarımsak tahta kaşıkları mahvediyormuş! Kurutup dizin, yağlamak şart
Mutfakta yaygın olarak kullanılan malzemelerden biri de tahta kaşıklardır. Yemek pişirirken tercih edilebilecek en iyi araç, tahta kaşıklar olarak bilinir. Ancak ne kadar verimli olsa da yanlış kullanıldıklarında sağlık açısından zararlı etkilere yol açabilir. İşte tahta kaşık kullanırken dikkat edilmesi gerekenler.
18.10.2024 - 15:11
|
Son Güncellenme: 18.10.2024 - 15:37
Tahta kaşık, mutfakta sıklıkla kullanılan yemek pişirme araçlarından biridir. Doğal ve dayanıklı olması nedeniyle en çok tercih edilen araçlar arasında yer alır. Hijyen ve sağlık açısından olumlu etkiler verse de yanlış kullanıldığında zararlı olabilir. Risk oluşturan bu hatalardan kaçının.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Tazesinden farkı yok, üstelik pratik! İçinde daha fazla vitamin var, dondurucudaki mucize
Hepsi zararlı değil, aksine mineral deposu! Lezzeti de faydayı da katlıyor, eksik etmeyin
Soğan, sarımsak tahta kaşıkları mahvediyormuş! Kurutmadan dizmeyin, düzenli yağlayın
Asırlık börekçilerin lezzet sırrı! Püf noktası maden suyuymuş, nar gibi kızartıyor
Sararan yakaların tek çaresi! Tek seferde kolayca çıkarıyor, 1 çay kaşığı yeter de artar
Tencereye kesip atın! Sülforafan'ı sıfırlıyor, buharda pişirmekten iyisi yokmuş
Mehmet Öz'den bel incelten tavsiye! 'Beynimiz kalori aramıyor' deyip listeyi verdi
Yıpranan saçları tekrar parlatmak bu kadar basit! Saç diplerini canlandırıyor
Cildinizi kışa hazırlamaya bu tüyodan başlayın! Sonbaharı kurtarıyor
MasterChef'te yeni favori lezzet: Süt böreği! Hamuru yumuşacık, iştah kabartan tarif