SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Soğan ile sarımsak tahta kaşıkları mahvediyormuş! Kurutup dizin, yağlamak şart

Mutfakta yaygın olarak kullanılan malzemelerden biri de tahta kaşıklardır. Yemek pişirirken tercih edilebilecek en iyi araç, tahta kaşıklar olarak bilinir. Ancak ne kadar verimli olsa da yanlış kullanıldıklarında sağlık açısından zararlı etkilere yol açabilir. İşte tahta kaşık kullanırken dikkat edilmesi gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kahvaltıya kaymakla başlayın! Dışarıdan almaya son, 1 gece bekletince nefis oluyor
  2. Limonu sıktıktan sonra çöpe atmayın! 20 dakika topuğa koyunca ‘tank’ etkisi başlıyor
  3. Kırış kırış kıyafetler ütü kullanmadan jilete dönecek! Bir tanesi bile yetiyor
  4. Karnabaharı haşlamayı, kızartmayı unutun! Daha lezzetlisi yok, parmak yedirten tarif
  5. Duşakabindeki su lekelerini bir çırpıda silecek! Diş macunu sürün, aynaya dönüyor
  6. Çilleri yok eden limonlu çözüm! Bu bitkiyle birleşince etkisi 10 kat artıyor
  7. Tedavi süresince hamile kalınabilir mi? Meme kanserinde en çok merak edilen 5 nokta
  8. 57 yaşında yılmadı, kısa sürede 63 kilo verdi! 'Trafik ışığı sistemi kullandım'
  9. Ne limon ne sirke, gürleştirmek isterken döküyor! Kaşları içeriden beslemek şart
  10. Kırılan tırnak canınızı sıkmasın! Çaresi metal törpü değil, mikrop hücum ediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.