Pişirmede kullanan çok ama hormonları mahvediyor! Beyaz renklisi hiç masum değil
Pişirme kağıtları gıda hazırlamada, pişirmede ve depolamada farklı kullanım alanlarına sahip, son derece hijyenik ve ısıya dayanıklı kağıtlardır. Özellikle herhangi bir ürünü pişirirken tepsiye yapışmaması kolay çıkartılabilmesi için kullanılan bu kağıtların sağlıklı olduğu düşünülebilir. Fakat gerçekte o kadar da masum değil. Türlere ayrılan pişirme kağıtlarının bazıları sağlığa uygunken bazıları insan sağlığını tehdit ediyor.
|
1
1 / 7Fotoğraf
İlk olarak pişirme kağıtlarının avantajlarıyla başlayalım. Pişirme kağıdı yapısı gereği yağ içerdiğinden yağ veya margarin sürmenize gerek yoktur. Bu, yağ kullanımını daha verimli hale getirir ve fırının içindeki hava temiz kalır.