Parmak ısırtan biber dolması için babaanne tarifi! Ters dizince lezzetinden geçilmiyor
Biber dolması özellikle yaz aylarında soğuk, sıcak fark etmeksizin tüketilen lezzetli yemeklerden biri. Doğru yöntemlerle hazırlansa dahi bazı durumlarda dolmanın üstü kuruyabiliyor. Bu tüyo sayesinde tam kıvamında bir dolma tüketeceksiniz.
07.08.2024 - 15:51
|
Son Güncellenme: 08.08.2024 - 09:59
Yaz aylarının sevilen yemeği biber dolması, kaliteli malzemeler ve doğru tekniklerle yapıldığında daha lezzetli olur. Sağlık açısından da faydalı olan biber dolmasını pişirirken bunlara dikkat edin.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Yurt dışında peynir ekmek gibi gidiyor! Kilosu 250 lira, antioksidan deposu
2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor
Kaş ve kirpikler için doğal çözüm! Sadece 3 malzeme yeterli, güçlendiriyor
Elektrik faturasını düşürmek hiç bu kadar kolay olmadı! Dondurup buzdolabına koyun
Koyu rengi çıkarmak bu kadar basitmiş! Makyaj yaparken dikkat, ortasını silin
Japonların vazgeçemediği yöntem! Günde 5 dakika yeterliymiş, sırt ağrısını yok ediyor