Palamut pişirmenin püf noktası bakın neymiş! İçi lokum gibi oluyor, ağızda dağılıyor
Palamut, lezzetli ve çok besleyici balık türlerinden sadece biridir. Omega-3 yağ asitleri bakımından zengin olan bu besin, doğru tekniklerle hazırlanmadığı zaman tadında değişiklikler gözlemlenebilir. Palamutu evde pişirmek için pratik balıkçı tüyosunu deneyebilirsiniz. İşte lokum gibi palamut hazırlamanın yolu.Sağlık açısından birçok faydayı barındıran palamut, yapım aşaması nedeniyle zahmetli olabilir. Ancak sayısız faydası düşünüldüğünde uzmanların tüketimini önerdiği yiyeceklerden biri. Besin değerlerini kaybetmeden, lezzetli ve ağızda dağılan palamut pişirebilmek için balıkçı tüyosunu takip edin.