SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Palamut pişirmenin püf noktası bakın neymiş! İçi lokum gibi oluyor, ağızda dağılıyor

Palamut, lezzetli ve çok besleyici balık türlerinden sadece biridir. Omega-3 yağ asitleri bakımından zengin olan bu besin, doğru tekniklerle hazırlanmadığı zaman tadında değişiklikler gözlemlenebilir. Palamutu evde pişirmek için pratik balıkçı tüyosunu deneyebilirsiniz. İşte lokum gibi palamut hazırlamanın yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çağla Şıkel güzellik sırrını ifşa etti! Pirinçten hazırladığı buzla böyle masaj yapıyormuş
  2. Turşu ve reçelin ömrünü uzatıyor! Hangi oranda ve aşamada sirke kullanılmalı?
  3. Asırlardır balıkla birlikte yeniyor! Bir sırrı varmış, soğansız olmaz
  4. Kavun deyip geçmeyin! Kalpten cilde her yeri onarıyor, doğal kolajen kaynağı
  5. Çok uyumak mutlu değil hasta ediyor! Beyni bulanıklaştırıp depresyona sokuyor
  6. Su tüketimi okul başarısını etkiliyor! Problem çözme becerisini artırıyor
  7. 'Benim sigortam' diye açıkladı! Karanfilin gücü bağırsak problemlerini yendi
  8. Ömrü uzatan besinlerden biriymiş! Cevizi kişnişi eksik olmasın
  9. Sıkışan tencere kapağı tık diye açılıyor! Kenarına sürüp bekleyin, çok pratik
  10. Afra Saraçoğlu'nun güzellik sırrı! Su bazlı krem şart, tuzu ağzına sürmüyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.