Özel günlerin kurtarıcısı, eriyene kadar çırpın! İçinden süt fışkırıyor, yiyen vazgeçemiyor
Son yıllarda popülerliğini koruyan ve çay ikramının yanına en yakışan tatlı trileçe. Balkanlara ait olduğu bilinen bu tatlının geçmişinin İspanya'ya dayandığı söylenir. Hazırlık aşaması diğer tatlılara oranla daha zahmetli olan trileçe bir de bu püf noktalarla deneyin. İşte en lezzetli versiyonu.
28.09.2024 - 15:39
|
Son Güncellenme: 28.09.2024 - 15:43
Son yıllarda Türkiye'de popüler olan trileçe tatlısı sütlü şerbeti ve lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Balkanlara ait olduğu bilinen tatlının geçmiş dönemlerde İspanya'ya dayandığı belirtiliyor. İspanyolların 'Tres Leches' adı verilen tatlısı inek, keçi ve manda sütünden elde ediliyor. Ancak kökeni neresi olursa olsun, lezzeti yiyenleri büyülemeye devam ediyor. İşte en lezzetli trileçe tarifi.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Yoğurdunuz tutmadıysa 1 kalıp peynire dönüşsün! Birazcık maya varsa gerisi çok kolay
Tek kaşığı bir ünite kan yapıyor! Pekmez mi, ciğer mi daha faydalı? B12 deposuymuş
Arabayı çiziyor, camları mahvediyor! Temizlerken sakın kullanmayın, maliyet artırıyor
Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
Vücuttaki ağrıyı aspirinden daha hızlı kesiyor! Türk kahvesinin yanından eksik etmeyin
Aylarca saçınızı fön çekilmiş gibi gösteren yöntem! Evde yapın, kuaföre taş çıkartır
Gençlerde giderek arttı, sinsice ilerliyor! Bağırsaktan vuruyormuş, bu belirtilere dikkat
Meğer zor değilmiş! Çeşidi fark etmez, dondurulmuş peyniri 10 dakikada çözüyor
Yoğurtla karıştırınca faydasını 2'ye katlıyor! Antioksidanı fullüyor, doğal ilaç
Yıllardır yanlış rendeliyormuşuz! Zamandan kazandırıyor, püf noktayı paylaştı