SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Nohudun suyunu döken bin pişman! Akciğerleri yıkıyor, ağrıyı 'şıp' diye kesiyor

Lezzetli bir nohut yemeği için, nohutların güzelce pişmesi gerekir. Bu sebeple genellikle nohutları bir gece önceden suda bırakır, iyice yumuşamalarını sağlarız. Peki, pişirme vakti geldiğinde o suyu ne yapıyorsunuz? Eğer ki döküyorsanız, büyük hata yapıyorsunuz! Neden mi, işte açıklıyoruz!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
  2. Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
  3. 3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
  4. Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
  5. 'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
  6. Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
  7. Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
  8. Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor
  9. Osman Müftüoğlu son noktayı koydu: Limonlu mu, sirkeli mi? 'Kendisi daha önemli'
  10. Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.