SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Nohudun suyunu döken bin pişman! Akciğerleri yıkıyor, ağrıyı 'şıp' diye kesiyor

Lezzetli bir nohut yemeği için, nohutların güzelce pişmesi gerekir. Bu sebeple genellikle nohutları bir gece önceden suda bırakır, iyice yumuşamalarını sağlarız. Peki, pişirme vakti geldiğinde o suyu ne yapıyorsunuz? Eğer ki döküyorsanız, büyük hata yapıyorsunuz! Neden mi, işte açıklıyoruz!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Mandalinaları 3 saat dondurmak yetiyor! İftar sonrası hafif tatlının yapımı çok kolaymış
  2. Yufka yok fırın yok! Mis gibi tava böreği 20 dakikada hazır: Göz göz olunca kapatın
  3. Maça gerçekten yeşil çaydan daha mı sağlıklı? İkisini de dene tarafını seç
  4. En sağlıklı yiyecekler listelendi! Sıranın en başında yumurta var
  5. Balona döndüren şişliklere son! 'Soğuk terapi' şıp diye canlandırıyor, cilde şok etkisi
  6. Bu tarif fırın bile açtırmıyor! 5 dakikada hazırlanan tencere keki, tadı enfes
  7. El yormadan çift taraflı bant izi yok olsun! Fayansa sıkınca hemen eritiyor
  8. Muzları karartmayan yöntem! 15 gün daha taze kalacak, gereken tek şey var
  9. Şampuan deyip geçmeyin! 'Sülfatsız' olmalıymış, daha sağlıklı
  10. Makyaja saatler harcamayın! Allık yerine bunu seçin, hepsi daha pratik

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.