SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ne zeytinyağı ne de ayçiçeği! Kızartmayı şölene çevirecek, yüksek ısıya da dayanıklı

Kızartmalar, mutfakların en sevilen ve en çok tüketilen yiyeceklerinden biridir. Patates kızartması, kabak, patlıcan, tavuk, balık veya hamur işleri... Hepsinin lezzeti harika olsa da yanlış yağ kullanımı hem sağlık açısından risk taşıyabilir hem de lezzeti kötü etkiler. İşte kızartma yapmak için kullanacağınız en faydalı yağ.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın
  2. Grip sonrası yüzü şişti, 'sihirli taş'la ovarak sorunu çözdü: 'Çene kemiğim düzeldi'
  3. Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'
  4. Sevilmeyen kıyma kokusunu şıp diye bastırıyor! Tek baharatla sorun çözülecek
  5. Dışı çıtır, içi yumuşacık! Dondurulmuş patates için taktik belli, fırında da oluyor
  6. Son yıllarda anne olma yaşı yükseliyor! Bu hatalar riskli gebeliğe neden olabiliyor
  7. Kadir Ezildi'den kirli, isli duvarı ağartan tüyo! Yarışmada uyardı: 'Tersini çevirin'
  8. Dişi beyazlattığı sanılsa da gerçek başka! Meğer yanlış yapmışız, içten içe bitiriyor
  9. Şampuana ekleyip çalkalayan yaşadı! 1 damlasıyla saçlarınızı coşturacak
  10. Türklerin ilk mayası! Ekmek ve yoğurdun en leziz hali: Nohutu köpürtmek yetecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.