SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Nar kabuğunu kurutan yaşadı! Şipşak hazır oluyor, fırına atmak yeterliymiş

Sağlığımız açısından çok faydalı olan nar, içerisindeki antioksidanlar sayesinde vücut direncini arıttırıyor ve bağışıklığımızı koruyor. Kabuğundan ayırarak tükettiğimiz narın kabukları genellikle çöpe atılır. Ancak pratik bir kurutma işlemiyle nar kabuklarını pek çok alanda değerlendirebilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Cilt bariyerini güçlendiren bitki! Doğal tonik, yüzünüzü temizleyin
  2. Mutfaktan gelen mucize! Karanfilin saça faydaları saymakla bitmez
  3. Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane
  4. Kalbi yenileyen kapsaisin etkisi! Acı biberde bolca var, iyi gelmediği şey yok
  5. Yemediğiniz şeyi sürmeyin! 3 dakikada kusursuz güzellik için 2 tarif
  6. Buzluğa bozuk para atmak yetiyor! Kimse bilmiyor, zehirlenmeleri önleyen altın teknik
  7. Ustaların kadim yufka sırrı! 1 kaşık ekleyince tel tel açılıyor, yumuşacık oluyor
  8. Komşular tarifini soracak! Sırrı sıcak-soğuk ayarında, tatlı şerbeti kıvamında oluyor
  9. Artık ekstra bagaj hakkı istemeyeceksiniz! Gardrobu valize sığdıran rulo yöntemi
  10. Maden suyundan gelen güzellik! Doğal tonikmiş, cildi süt dökmüş gibi yapıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.