SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Nar kabuğunu kurutan yaşadı! Şipşak hazır oluyor, fırına atmak yeterliymiş

Sağlığımız açısından çok faydalı olan nar, içerisindeki antioksidanlar sayesinde vücut direncini arıttırıyor ve bağışıklığımızı koruyor. Kabuğundan ayırarak tükettiğimiz narın kabukları genellikle çöpe atılır. Ancak pratik bir kurutma işlemiyle nar kabuklarını pek çok alanda değerlendirebilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. En bolundan köpüklü Türk kahvesi böyle yapılır! Püf noktası kuru kaşıktaymış
  2. Ojenin kurumasını beklemek tarihe karışıyor! Tek fıs yeterli, manikürlü gibi duracak
  3. Kesiyor, dilimliyor ve doğruyor! Her şeye yetişen Japon bıçağı, mutfakların vazgeçilmezi
  4. Vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor! Bu takviye cildi parlatacak
  5. Kışın çatlayan dudaklara doğal nem bombası! Ölü deriyi söküp atıyor, 15 dakika yeter
  6. Ayağı ısınmayanlara Canan Karatay reçetesi! Kan akışını fişek gibi hızlandırıyor
  7. En etkili sakinleştiriciyi bile solluyor! Bir fincanı stresi de mideyi de yatıştırıyor
  8. Çocuklar yılın 140 gününü öksürüyor! Sebebi belli: ‘Kendi başına bir hastalık değil'
  9. Sırrı sarı çiçeğinde saklı! Yanıklara da geçmeyen yaralara da çareymiş
  10. Geçmeyen kuru öksürüğün imdadına yetişiyor! Sütün içine 2-3 tane atın, sonuç inanılmaz

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.