SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Nar kabuğunu kurutan yaşadı! Şipşak hazır oluyor, fırına atmak yeterliymiş

Sağlığımız açısından çok faydalı olan nar, içerisindeki antioksidanlar sayesinde vücut direncini arıttırıyor ve bağışıklığımızı koruyor. Kabuğundan ayırarak tükettiğimiz narın kabukları genellikle çöpe atılır. Ancak pratik bir kurutma işlemiyle nar kabuklarını pek çok alanda değerlendirebilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yabani otların hakkından gelen bahçıvan taktiği! Her mutfakta var, üzerine serpin
  2. Malzemesi basit, tadı efsane! Damak çatlatan Alman keki tarifi: Yoğurt-limon-vanilya
  3. Tarihi geçtiyse yüzünüze değil kaşığınıza sürün! Güneş kremiyle çatal bıçaklar cam gibi
  4. Kimin aldığını saniyesinde gösteriyor! Otelden havlu aşırma devri bitti, anında sinyal veriyor
  5. Gören hasır ip sanıyor ama alakası yok! Detayına dikkat, genişliği ele veriyor
  6. Kuru ciltler için birebir! Bal ve zeytinyağını karıştırın, iyileştiriyor
  7. Solan ahşap canınızı sıkmasın! Ağacı bilmek yeter, tek cilayla yenileniyor
  8. Kurutmaya atınca eskisi gibi olmuyor! Kıyafeti bitiren hata, doğalı en güzeli
  9. Kir, yağ, makyajdan eser yok! Ninelerin güzellik sırrı, günde 2 kere kullanan yaşadı
  10. En çok reflüyle karıştırılıyor! Gastrite kadar gidebilir, kendini böyle belli ediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.