SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meyvesini kaynatın! Öksürüğü kesiyor, bağışıklığı güçlendiriyor

Gıda takviyeleri, vitaminler ve sağlıklı besinler... Birçok kişi koronavirüse karşı kendini güçlendirmek için bu yollara başvuruyor. İğde meyvesi de içerdiği vitamin ve kalsiyum gibi minerallerle oldukça dikkat çekiyor. "Özellikle meyvesiyle birlikte yaprağı da kaynatılarak çayı içildiğinde öksürük üzerinde daha etkili olur" diyen Diyetisyen Öznur Akgöz iğde meyvesinin faydalarını tek tek açıkladı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için yapılacak 5 şey var
  2. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  3. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  4. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  5. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  6. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  7. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  8. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  9. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  10. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.