SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane

Tantuni, Akdeniz’in güzide kenti Mersin’den sokak lezzetlerinden biri olmaktan çıkarak, tüm Türkiye’ye yayılmış hatta dünya mutfaklarını dahi etkilemeyi başarmış bir lezzettir. İncecik doğranmış etlerin, tam kıvamında hazırlanmış baharat ve yağ ile harmanlanarak yüksek ateşte pişirilmesi ile hazırlanır. Ancak bu özel lezzeti birkaç püf noktasına dikkat ederek evinizde de hazırlayabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çift şampuanlamanın saç üzerindeki gerçek etkisi! Herkes için ideal değil
  2. Yatmadan en az 2-3 saat önce yapılmalı! Daha derin ve onarıcı bir uyku sağlıyor
  3. Saç fırçası mikrop saçıyor! Tek bir hamleyle tertemiz yapmak mümkün
  4. Kışın yaşanan halsizliğe dikkat! Depresyon belirtisi olabilir
  5. Nar seçerken tek noktaya bakmak yeterli! Ağır ve yamuk olanı kıpkırmızı çıkıyor
  6. Hiç yağ çekmiyor! Çıtırlığın bir sırrı varmış: Az yağda, kağıt havlu yardımıyla
  7. Bir yiyen bir daha diyecek! Tel tel ayrılıyor, ağızda dağılan tahinli cevizli çörek tarifi
  8. Tasarrufun şifresi yumurta kabuklarında saklı! 1 paket deterjana bedel taktik
  9. Ağrıyan, sızlayan, çatlayan ayaklara son! Meğer 'muz macunu' ilaç gibiymiş
  10. Koyu lekeler için patates suyu deva oluyor! Rendeleyip sıkın, sonuç harika

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.