SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane

Tantuni, Akdeniz’in güzide kenti Mersin’den sokak lezzetlerinden biri olmaktan çıkarak, tüm Türkiye’ye yayılmış hatta dünya mutfaklarını dahi etkilemeyi başarmış bir lezzettir. İncecik doğranmış etlerin, tam kıvamında hazırlanmış baharat ve yağ ile harmanlanarak yüksek ateşte pişirilmesi ile hazırlanır. Ancak bu özel lezzeti birkaç püf noktasına dikkat ederek evinizde de hazırlayabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Muslukları pırıl pırıl yapan Kadir Ezildi tüyosu! El değmemiş gibi olacak, 5 dakikada etkili
  2. Eşlerin birlikte uyuması uyku kalitesini nasıl etkiliyor? Uzmanı açıkladı
  3. Soğuk ve karlı havalar bağışıklığı zorluyor! Doğal yollarla güçlendirmek mümkün
  4. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  5. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için kesin çözüm
  6. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  7. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  8. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  9. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  10. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.