SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane

Tantuni, Akdeniz’in güzide kenti Mersin’den sokak lezzetlerinden biri olmaktan çıkarak, tüm Türkiye’ye yayılmış hatta dünya mutfaklarını dahi etkilemeyi başarmış bir lezzettir. İncecik doğranmış etlerin, tam kıvamında hazırlanmış baharat ve yağ ile harmanlanarak yüksek ateşte pişirilmesi ile hazırlanır. Ancak bu özel lezzeti birkaç püf noktasına dikkat ederek evinizde de hazırlayabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Masterchef'in sevilen yaprak sarması! Tarifi çok pratik, sosu lezzet katıyor
  2. Acılığı gidermek için kabuğuna dikkat! Portakal reçelini böyle hazırlayan parmaklarını yiyor
  3. Böyle yapınca hemen bozuluyor! Kaymağı taze tutmak için şart, sıcaktan kaçının
  4. Yılbaşında herkes bu geleneği uyguluyor! Nar kırmanın sebebi bakın neymiş
  5. Doğum kontrol hapları kilo aldırır mı? Uzmanı yanıtladı: 'Aradaki fark çok az'
  6. Güne zinde başlamak isteyenler için tam liste! İşte vitamin deposu yiyecek
  7. Demans riskini ortadan kaldırıyormuş! Her gün bir avuç yiyin, hafızayı güçlendiriyor
  8. Soğukta kurumaya başlıyor! Bunları sürün, saçların düşmanı olmasın
  9. Kaşıntıyı anında hafifleten besin! Seçerken dikkat edin, ılık suyla karıştırın
  10. Camı çizilen gözlüğü karbonat temizliyor! Kılcal çizikleri birkaç dakikada yok edin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.