SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane

Tantuni, Akdeniz’in güzide kenti Mersin’den sokak lezzetlerinden biri olmaktan çıkarak, tüm Türkiye’ye yayılmış hatta dünya mutfaklarını dahi etkilemeyi başarmış bir lezzettir. İncecik doğranmış etlerin, tam kıvamında hazırlanmış baharat ve yağ ile harmanlanarak yüksek ateşte pişirilmesi ile hazırlanır. Ancak bu özel lezzeti birkaç püf noktasına dikkat ederek evinizde de hazırlayabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane
  2. Kalbi yenileyen kapsaisin etkisi! Acı biberde bolca var, iyi gelmediği şey yok
  3. Yemediğiniz şeyi sürmeyin! 3 dakikada kusursuz güzellik için 2 tarif
  4. Buzluğa bozuk para atmak yetiyor! Kimse bilmiyor, zehirlenmeleri önleyen altın teknik
  5. Ustaların kadim yufka sırrı! 1 kaşık ekleyince tel tel açılıyor, yumuşacık oluyor
  6. Komşular tarifini soracak! Sırrı sıcak-soğuk ayarında, tatlı şerbeti kıvamında oluyor
  7. Artık ekstra bagaj hakkı istemeyeceksiniz! Gardrobu valize sığdıran rulo yöntemi
  8. Maden suyundan gelen güzellik! Doğal tonikmiş, cildi süt dökmüş gibi yapıyor
  9. Aylarca ne lezzeti ne vitamini eksilecek! Karadeniz'in baş tacı, vakumlayıp kaldırın
  10. Bilmeden yaptığımız vitamin hatası! Magnezyumla aynı anda alınırsa kana geçmiyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.