SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Manisalıların yöntemiyle tarhana asla bayatlamıyor! Gereken biraz bez biraz güneş

Çorbaların en lezzetlilerinden biri şüphesiz tarhana çorbasıdır. Yapımı ve beklemesi biraz sabır gerektirse de Manisalıların kullandığı bu yöntemle tarhanalarınız uzun süre bozulmadan kalıyor. Peki nasıl?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Patatesin en iyi hali! Kızartmaya hiç gerek yok, fast-food'lara taş çıkaran tarif
  2. Evde rengarenk mum yapmak çok kolay! Anında değişiyor, iş bitiren pastel boya
  3. 17 yıllık dermatolog güzellik reçetesini verdi! Cildi 10 yıl gençleştiren yağ çekme tekniği
  4. Her yıkamadan sonra deterjan bölmesine koyun! Ne koku kalacak ne küf, gargara şartmış
  5. Kar yemek güzel bir fikir mi yoksa buz gibi bir risk mi?
  6. Özellikle 2 yaşın altındakiler etkileniyor! İşte çocuklarda gribe karşı 8 etkili öneri
  7. 30 yıllık ustadan mis gibi güllaç tarifi! İnek sütü hataymış, 8 katlısı efsane oluyor
  8. Duvara yapışan sigara kokusunu söküp atıyor! 3 malzeme yeter: Karıştırıp bırakın
  9. Duşta avuç avuç dökülmesi meğer işaretmiş! Kritik sayı 150, nedenleri var
  10. Emayeyi tencere, tavayı mahveden hata! Böyle ısıtınca yıllarca yıpranmıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.