Makarnayı taşırmadan pişirmek aslında çok basit! 1 tahta kaşık ile 3 küp buz yetiyor
Yemek yapmak birçok kişi için keyifli olsa da bazen zorluklarla karşılaşılabiliyor. Bu zor durumlardan biri de makarna gibi yiyeceklerin suyunun taşmasıdır. Ancak bazı püf noktalarıyla kaynayan suyun ya da sütün taşmasının önüne geçebilirsiniz. Peki, bu püf noktalar nelerdir?
|
1
1 / 7Fotoğraf
Nefis yemekler yaparken en sık karşılaşılan sorunlardan biri de suyun taşması. Bu, makarna suyu ya da yumurta kaynatırken taşan su olabilir. Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan bir kullanıcı makarna suyunun taşmaması için bazı püf noktalarından bahsetti. Üstelik bunlar taşma tehlikesi olan her şey için uygulanabilir.