SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lokum kıvamında sote için 'tava' yöntemi! Haşlamaya dönmesin, sırasıyla pişirin

Soteleme işlemi, doğru şekilde uygulandığı zaman sebze veya etlerin hem lezzetini hem de dokusunu yani o aradığımız kıvamı en iyi şekilde ortaya çıkarır. Aslında oldukça basit görünebilir; sebzeleri, etleri veya diğer malzemeleri tavada hızlıca pişirmek gibi. Ancak doğru hazırlık süreci, doğru yağ seçimi, doğru teknik veya yöntemin uygulaması gibi ayrıntılara dikkat edilmediği takdirde yanmış malzemelerden lezzetsiz yemeklere kadar çeşitli sorunlara yol açabilir. Peki, soteleme sırasında en sık yapılan hatalar neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bayramda kalpte huzur, sofrada denge! Tatlıya dikkat: Azı karar, çoğu zarar
  2. Yıkanıp çıkmayan ter kokusuna birebir! 4’te 1’ini karıştırın, 30 dakikada mis kokuyor
  3. Hayat kalitenizi artırmak kendi elinizde! Daha sağlıklı olmak değişimle başlar
  4. Yıllara meydan okuyan ev bitkileri! Çok az bakım istiyor, aşırı su düşmanı
  5. Gri saçları siyaha çeviren asırlık formül! Sadece 2 malzemeyle çaresi var
  6. Topukları değil, halıları da parlatıyor! Ponzayla mükemmel çözüm, bir kez sürtün
  7. Gıcırtıyı anında kesecek! Parkenin altına serpince ustaya gerek kalmıyor
  8. İyoniği de var seramiği de! Saça göre kurutmak şart, sonuç muhteşem
  9. Pul pul soyulan duvara son! Boya ne dökülecek ne kabaracak, silmek yeterli
  10. Bozuk peynirin verdiği sinyal: Önce kokuyormuş! Yapışıyorsa sakıncalı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.