SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lokum kıvamında sote için 'tava' yöntemi! Haşlamaya dönmesin, sırasıyla pişirin

Soteleme işlemi, doğru şekilde uygulandığı zaman sebze veya etlerin hem lezzetini hem de dokusunu yani o aradığımız kıvamı en iyi şekilde ortaya çıkarır. Aslında oldukça basit görünebilir; sebzeleri, etleri veya diğer malzemeleri tavada hızlıca pişirmek gibi. Ancak doğru hazırlık süreci, doğru yağ seçimi, doğru teknik veya yöntemin uygulaması gibi ayrıntılara dikkat edilmediği takdirde yanmış malzemelerden lezzetsiz yemeklere kadar çeşitli sorunlara yol açabilir. Peki, soteleme sırasında en sık yapılan hatalar neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  2. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  3. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  4. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  5. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  6. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  7. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  8. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  9. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi
  10. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.