İlk olarak limonları parçalara bölün. Çekirdeklere zarar vermeden içerisinden alın. Ayıklamış olduğunuz çekirdekleri peçete yardımıyla iyice kurulayın Çekirdeklerin üzerindeki beyaz zarı iyice soyun. Peçete veya bir parça tuvalet kağıdını suyla iyice ıslatın. Daha sonra soymuş olduğunuz çekirdekleri peçetenin üzerine aralıklı yerleştirerek üzerini kapatın ve kare olacak şekilde katlayın. Tekrar üzerini ıslatın. İçerisinde limon çekirdekleri bulunan peçeteleri 4 hafta boyunca ağzı kapalı bir poşette bekletin.4 haftanın sonunda çekirdekleri çıkardığınızda filizlenmiş olduğunu göreceksiniz. Filizlenmiş olan çekirdekleri toprak dolu saksıya ekin ve sulayın. 2 ayın sonunda filizlenmiş olduğunu göreceksiniz!