SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklı

Denizlerde av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle bol miktarda ağlara takılan palamut, hem balıkçının hem de balık severlerin yüzünü güldürüyor. Lezzetli bir palamut yemenin yolu ise iyi marinasyondan geçiyor. İşte palamut marinasyonunda lezzeti zirveye çıkaran malzeme!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ödemi söküp atıyor ağrıyı şıp diye kesiyor! Yanı başınızda duruyor, 10-15 dakika yeterli
  2. Artık 'düdüklü patlar mı' korkusu yaşamayacaksınız! Kritik su seviyesi kuralı, basınca dikkat
  3. Çamaşırları 30 dakikada kurutan yöntem! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
  4. Serenay Sarıkaya'nın kaçırmadığı tek güzellik tüyosu! Yanından asla ayırmıyor
  5. Dondurup buzluğa atın! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor
  6. Osman Müftüoğlu 'Limonlu mu, sirkeli mi' tartışmasına son noktayı koydu! 'Kendisi daha önemli'
  7. Palamut böyle pişiriliyormuş! Özel sosla marine edince lezzeti içine işliyor
  8. Balık sezonu başladı! İşte eylül ayında tüketilecek balıklar ve faydaları
  9. Böbreklerinizin size sinyal gönderiyor! Bu 7 belirtiye dikkat edin
  10. Yumurtasının sarısı değil sayısı önemli! Üzerindeki koda bakmadan almayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.