SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lahana dolmasını böyle sarın, dağılma derdi kalmayacak! Lezzetine doyulmuyor

Türk mutfağının çok sevilen lezzetlerinden biri de lahana dolmasıdır. Diğer dolma çeşitlerine kıyasla lahanadan elde edilen dolma, daha fazla teknik gerektirebilir. Pişerken incelen yaprakları dolmanın dağılmasına neden oluyorsa bu taktikleri deneyin. İşte lezzetine doyum olmayan lahana dolması için yapılması gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bezlerinizi çamaşır suyundan koruyun! Tek çözüm karbonatla kaynatmak
  2. Protein tozunda risk faktörlerine dikkat! Kanser, karaciğer ve böbrek sorunlarına neden oluyor
  3. Tenceredeki su bir daha taşmayacak! Kenarına biraz sürün, bu kadar basitmiş
  4. Sinir sıkışmaları, omuz kası yırtığı! ‘El, kol ve omzunuzu idareli kullanın’
  5. Osmanlı'da ilaç niyetine yeniyordu! Bağırsakları dip köşe temizliyor, doğal hastalık kalkanı
  6. Değme kreme, seruma taş çıkartır! Bebek maması gibi yumuşacık, tek bir çizgi dahi bırakmıyor
  7. Tavaya atar atmaz patlayan sigara böreğine son! 1 tane ekleyince peyniri tutkal gibi sarıyor
  8. Bilmeden yapıyoruz! Seramik saksıya ekerseniz büyümüyor, yaprakları patır patır dökülüyor
  9. Saat 18.00'den sonra yemek yememek herkes için uygun değil!
  10. Gençleri tehdit ediyor! ‘Kalp hastalığı kaderiniz değil, seçiminizdir’

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.