SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lahana dolmasını böyle sarın, dağılma derdi kalmayacak! Lezzetine doyulmuyor

Türk mutfağının çok sevilen lezzetlerinden biri de lahana dolmasıdır. Diğer dolma çeşitlerine kıyasla lahanadan elde edilen dolma, daha fazla teknik gerektirebilir. Pişerken incelen yaprakları dolmanın dağılmasına neden oluyorsa bu taktikleri deneyin. İşte lezzetine doyum olmayan lahana dolması için yapılması gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bu taktikle kahveleri taptaze tutun! Lezzeti içine hapsediyor, bütçeyi zorlamıyor
  2. En sağlıklı tavuklu salata tarifi! Şefleri kıskandıran tüyo
  3. 25 yıllık ustası açıkladı: Günlerce taze kalıyor! Göz göz olunca kapatın, kabuk tutmamalı
  4. 2p hilesiyle saçlar 1 ayda Rapunzel gibi! Uygulaması kolay, maliyeti neredeyse yok
  5. Kore'den gelen güzellik mucizesi! Kozmetiğe servet saçmayın, 'cam cilt' evde mümkün
  6. Kışlıkları kaldırmadan arasına koyun! Aylar sonra açınca mis kokup, güve kaçırıyor
  7. Vejetaryen beslenmede doğru planlama şart! ‘Yanlış diyet sağlığı tehdit edebilir’
  8. Domatesin yanına ekmezseniz coşuyor! Öylece bırakın, sonucu görün
  9. Otellerden havlular için gizli takip! Meğer hepsinde varmış, ücreti karta yansıyor
  10. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.