SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurusu da var ancak kaynatılırsa çok etkili! Karaciğeri temizliyor, bağırsakları çözüyor

Adeta bir şifa deposu olarak bilinen ve Türkiye'nin neredeyse her yerinde yetişen iğde meyvesinin insan sağlığına inanılmaz faydalı var. Genellikle kuru hali tüketiliyor ancak kaynamış iğde suyunun etkileri bambaşka.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Baş dönmesi, ödem, çarpıntı, yorgunluk! İşte kalp hastalıklarının 11 belirtisi
  2. Boş bakıyor veya gözlerini bir noktaya dikiyorsa dikkat! ‘Çocuğunuz ateşli havale geçiriyor olabilir’
  3. Balkanlar'dan gelen saç uzatma tüyosu! 'Babaannem öğretti, suyunu şampuana koyun'
  4. C vitamini fışkırıyor, hangisinde daha fazla? Portakal ve limonun arasındaki fark buymuş
  5. Ne sirkeli ne de tuzlu su tam temizlemiyor! Yıkamadan önce sapından ayırmak sart
  6. Kas yapmak isteyen bunu içsin! 1 bardağı bile protein deposu, enerjiyi ateşliyor
  7. Cep yakan faturalar için Kadir Ezildi taktiği! 'Her hafta halı yıkıyorum, yine de az geliyor'
  8. Yatağa düşüren karın ağrısına birebir! Göbek deliğine sürün, anında rahatlatıyor
  9. Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul
  10. Güçlü tırnaklar için olmazsa olmaz! Sofranızdan eksik etmeyin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.