SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Közleyince tadı da faydası da katlanıyor! Mideniz kuş gibi hafifleyecek, kansızlığa birebir

Patlıcan, sofralarımızın vazgeçilmez sebzelerinden biri olsa da doğru tüketilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Çiğ hali zehirleyebilen bu sebze, doğru şekilde pişirildiğinde adeta bir şifa kaynağına dönüşüyor. Özellikle közlenmiş haliyle, patlıcan hem sindirimi destekleyen hem de vücuda birçok fayda sağlayan bir besin haline geliyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
  2. Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
  3. Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
  4. Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
  5. 3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
  6. Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
  7. 'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
  8. Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
  9. Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
  10. Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.