SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Közleyince tadı da faydası da katlanıyor! Mideniz kuş gibi hafifleyecek, kansızlığa birebir

Patlıcan, sofralarımızın vazgeçilmez sebzelerinden biri olsa da doğru tüketilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Çiğ hali zehirleyebilen bu sebze, doğru şekilde pişirildiğinde adeta bir şifa kaynağına dönüşüyor. Özellikle közlenmiş haliyle, patlıcan hem sindirimi destekleyen hem de vücuda birçok fayda sağlayan bir besin haline geliyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ağrı, şişlik, bacaklarda aksama! Kireçlenme gençleri de etkiliyor
  2. 100 gramında 26 kalori var! Balkabağını bu besinlerle tüketmek faydasını katlıyor
  3. Tıkanmasının sebebi bambaşkaymış! Tuvalet kâğıdını atınca paramparça oluyor
  4. Bunamayı önleyen güveç tarifi! Deneyenler etkili olduğunu söylüyor
  5. Tencerenin arkasındaki işaretin anlamı bakın neymiş! '18/10 kuralına dikkat'
  6. Klozeti temizlemek için fırçaya bile gerek yok! Bir avuç dökün, sıfır koku
  7. İbrahim Saraçoğlu'ndan sigarayı bıraktıran reçete! 40 yıllık tiryakiliğe çözüm: Yeşil domates
  8. Üzerinde görürseniz hemen uzaklaşın! Cam duşakabin tehlikesi, aniden patlıyor
  9. Kilo vermek isteyenler Ebru Şallı'nın yeşil puding'ini denesin! 10 saat tok tutan tarif
  10. Makyajı tek hamlede arındırıp yaşlanmanın önüne geçiyor! Genç görünümün sırrı bu formülde

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.