Koronayla mücadelede doğal antibiyotik: Günde 3 kez tüketilebilir
Maske, mesafe, hijyen gibi kuralların dışında koronavirüsten korunmanın en önemli maddelerinden biri de güçlü bağışıklık sistemi. Koronavirüsle mücadelede zeytin yaprağının doğal antibiyotik olduğunu söyleyen Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, konu hakkında bilgi verdi.
|
1
1 / 10Fotoğraf
Zeytin yaprağının en önemli özelliklerinden bir tanesi direkt bağışıklığı güçlendirmesi, güçlü bir antioksidan olması, antiviral ve anti bakteriyel özellik taşımasıdır. Bu zeytin yaprağının koronavirüsü tedavi eder anlamına gelmiyor. ‘Bir çay hazırlayalım, içelim ve tedavi olalım’ yaklaşımından uzak durmak gerekir.