Kıvamı tutmayan mercimek köftesi kalmayacak! Çöpe atmayın, 1 malzeme yetiyor
Mercimek köftesi, özellikle gün tabaklarının nefis lezzetleri arasında yer alır. Çayın yanında sıklıkla tüketilen mercimek köftesinin hazırlığı da bir o kadar pratik. Hızlı hazırlığı sayesinde hayatı kolaylaştıran bu yiyeceğin püf noktalarına dikkat etmediğinizde kıvamı daha vıcık olabilir. Hafif katı bir dokuya sahip olması için bu malzemeyi mutlaka ekleyin.Çay saatinin vazgeçilmez lezzeti mercimek köftesi, kimi zaman bir yemek kimi zaman da yiyeceklerin yanında salata görevi üstlenir. Çok alternatifle tüketilen bu soğuk atıştırmalığı hazırlamak bir o kadar basit. Ancak, doğru aşamalar olmadığında kıvamını tutturmak zor. Marul yaprağı, limon ve ayran eşliğinde sunulan bu lezzeti tam kıvamında tüketmek için bu malzeme şart. İşte detaylar.