SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kıvamı sulu olduysa endişeye gerek yok! Bu meyveyi ekleyin, reçeli anında kurtarıyor

Kahvaltı sofralarından eksik olmayan reçel çeşitleri genellikle ekmeğe sürülerek tüketilir. Mevsimin en taze meyveleriyle hazırlanan reçeller her zaman istediğimiz kıvamda olmayabilir. Bunun için hazırlık aşamasında dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar mevcut. İşte kıvamı sulu olan reçeli koyulaştırmak için deneyebileceğiniz pratik yöntemler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yoğurdunuz tutmadıysa 1 kalıp peynire dönüşsün! Birazcık maya yetiyor, gerisi çok kolay
  2. Tek kaşığı bir ünite kan yapıyor! Pekmez mi, ciğer mi daha faydalı? B12 deposuymuş
  3. Arabayı çiziyor, camları mahvediyor! Temizlerken sakın kullanmayın, maliyet artırıyor
  4. Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
  5. Vücuttaki ağrıyı aspirinden daha hızlı kesiyor! Türk kahvesinin yanından eksik etmeyin
  6. Aylarca saçınızı fön çekilmiş gibi gösteren yöntem! Evde yapın, kuaföre taş çıkartır
  7. Gençlerde giderek arttı, sinsice ilerliyor! Bağırsaktan vuruyormuş, bu belirtilere dikkat
  8. Meğer zor değilmiş! Çeşidi fark etmez, dondurulmuş peyniri 10 dakikada çözüyor
  9. Yoğurtla karıştırınca faydasını 2'ye katlıyor! Antioksidanı fullüyor, doğal ilaç
  10. Yıllardır yanlış rendeliyormuşuz! Zamandan kazandırıyor, püf noktayı paylaştı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.