SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kesiyor, dilimliyor ve doğruyor! Her şeye yetişen Japon bıçağı, mutfakların vazgeçilmezi

Mutfaklarda çeşit çeşit olan bıçaklar şekil ve özelliklerine göre farklı kullanım alanlarına sahip. Her ürün için şekli farklı olan bıçaklar tercih edilebilir. Mutfağın en önemli eşyalarından olan bu araçları doğru yerde kullanmak önemlidir. Bakın hangi bıçak, ne için kullanılıyormuş.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Karınca gördüğünüz yere dökün! Mis gibi kokutup böcekten kurtarıyor: 1 kaşığı yeter
  2. Çeken kıyafetin çözümü saç kreminde! İlk yıkamada eskiye döndüren yöntem
  3. Ramazan'da mideyi şişirmeyen irmik helvası! Şerbeti anında çekiyor, lokum gibi
  4. Mutfak bezlerinin imdadına koşuyor! İş bitiren ikili: Arap sabunu-çamaşır sodası
  5. Mevsim değişikliklerine dikkat! Bahara hazırlayın, su bazlı kullanın
  6. Süpürgelikler hiç toz tutmayacak! Küçücük bir parçası bal dök yala yapıyor
  7. Kolajen üretimini artırıyor! Bu yiyecekleri eksik etmeyin
  8. Çinliler Defna Samyeli'ni araştırıyor! Güzellik sırrı buymuş: Kuru fırçasız asla
  9. Piyasada 130 lira, evde 1 tüp yetiyor! Erimeyen buz yapmak artık çok kolay
  10. Kokusuyla sahura kaldırıyor! Zahmetsiz mayasız poğaça tarifi, 30 dakika yeter

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.