SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kendisi minicik, tadı lokum gibi! Böyle pişirilirse C vitamini için takviyeye gerek yok

Kuşburnu, yüksek C vitamini içeriği ve sağlık açısından sayısız faydasıyla bilinir. Özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek ve hastalıklara karşı korunmak için kuşburnu marmelatı sıkça tercih edilir. Ancak kuşburnu marmelatı yapmanın bazı incelikleri var, doğru yöntemlerle hazırlanması ise lezzetini ve besin değerini artırır. İşte kuşburnu marmelatı yapmanın püf noktaları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yaşlanmaya meydan okuyun! Kırışıklıkları azaltıyor, kırışıklığı önlüyor
  2. 3 ürün mucizeler yaratıyor! Cildi pırıl pırıl yapacak, böyle kullanın
  3. Turşucuların sakladığı tüyo! Acı biberler kütür kütür oluyor, asla erimeyecek
  4. Tıkanmış lavabolara 15 yıllık tesisatçı hilesi! Şeker işi çözüyor, artıklar için birebir
  5. Kafası ve kuyruğu kalsiyum deposu! 'Çok zahmetli' deyip atmayın, doğal retinol
  6. Bir çintik kimyon lokuma çeviriyor! Ev hanımlarının vazgeçemediği şipşak tarif, tadı nefis
  7. İçindeki protein cildin ilacı! Köpürene kadar çırpın, en pahalı kozmetiklere taş çıkartıyor
  8. Günlük hayatı olumsuz etkiliyor! Bu tedaviler kabızlık ve idrar kaçırmaya iyi geliyor
  9. Elinize geleni buzdolabına tepmeyin! 5 dakikada temizleniyor, israfa son veriyor
  10. Tatlı ustasının 33 yıllık sırrı! Azar azar dökünce şekerparenin lezzeti 2'ye katlanıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.