SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Keki balon gibi kabartan 'mikser' taktiği! Yağlayıp unlayın, köpürtünce iş bitiyor

Kabarmayan, içi çiğ kalan ya da sertleşen keklerle karşılaşmak, mutfakta keyifli bir zaman geçirmek isteyen herkes için oldukça moral bozucu olabilir. Oldukça basit gibi görünse de, aslında kek yapmanın her adımı özen ve dikkat ister. Mükemmel kabaran, yumuşacık bir kek için dikkat edilmesi gereken bazı kritik noktalar var. İşte kekinizin kabarmasını engelleyen 7 yanlış.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bulaşık makinesi temizliği için 2 adım 2 yöntem! Makinenin performansı artıyor
  2. Türkiye tatili için kilo vermek isterken ölüyordu! Resmen kan kustu, 'doğumdan büyük acı'
  3. Enerji tasarrufu deniyordu! Gece kapatan yandı, faturaya yansıması daha betermiş
  4. Cömertlik, merhamet, insaniyet! İyilik yapan, iyilik görenden daha mutlu oluyor
  5. Zencefil, zerdeçal ve sarımsak! Doğal antibiyotikler kışın hastalıklardan koruyor
  6. 'Karnabahardan çorba olur mu' demeyin! Tadı damakta kalacak tarif
  7. Sütün içindeki madde kadınları hasta ediyor! 'Bitkisel sütler en iyisi'
  8. Stresi bıçak gibi kesip atıyor! Bir bardak tüketmek yeterli
  9. Ayaklardaki ölü deriyi atan en basit yöntem! Önce ikiye bölün, sonra buzlukta dondurun
  10. Mükemmel bukleler için kuaföre gitmeye son! Maşaya gerek bile yok, düzleştirici yetiyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.