SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kaşar ya da beyaz peynir fark etmez, taş gibi kalacak! Streç film yerine fırın kağıdı

Peynir, kahvaltı sofralarından akşam yemeklerine kadar geniş bir kullanım alanına sahip, besleyici ve lezzetli bir gıdadır. Yüksek protein ve kalsiyum içeriğiyle öne çıkan bir seçenek olan peynir, aynı zamanda fermente bir gıda olduğu için doğru şekilde saklanmadığında hızla bozulabilir. Yanlış saklama yöntemleri ise peynirin tadını, dokusunu ve besin değerini olumsuz etkileyebilir. Peki, peynirin tadını ve tazeliğini uzun süre nasıl koruyabilirsiniz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şifayı evde büyütün! Yöntemi basit, bağışıklık kalkanı zencefil elinizin altında olacak
  2. Herkes aynısını deniyor, kaşlara dikkat çekin! Yokmuş gibi duran 'clean girl' makyajı
  3. Milyonların yaptığı sinsi 'ıhlamur' hatası! Böyle içilirse böbreklerin ayarını bozuyor
  4. Düşerse kum gibi dağılıyor, koli bandı temizliyor! Cam kırıklarından böyle kurtulun
  5. Marketten almaya son verecek tüyo! Taze hardal gibisi yokmuş, 3 dakikada hazır
  6. Sivilce izlerini tekte silip atıyormuş! Tek malzemede mucize etki
  7. Göz altı morluklarından kurtulmanın yolu! 1 dilimi bile aydınlatıyor, 10 dakika yeterli
  8. Damlatan musluğu yeni gibi yapan sirkeli formül! Meğer tamirciye gerek yokmuş
  9. Kurumuş parfüm lekesine kesin çözüm! Çitilemeyi unutun, damlatınca yok olacak
  10. Mutfaktaki işleri kolaylaştıran can alıcı hile! Poşetten, paketten çıkarsa ferahlatıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.