SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Karbon çeliğin ömrü tükeniyor! Bütün yemekleri tek bir tencerede pişirmeyin

Yüksek kaliteli pişirme kapları pahalı olabilir ancak düzgün bir şekilde bakarsanız yıllarca kullanabilirsiniz. Döküm ve karbon çelik gibi tencereler ara sıra hafif bir yağ tabakasıyla terbiye edilmeleri gerektiğinden biraz daha fazla bakım gerektiriyor. İşte herkesin bilmesi gereken tüyolar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çelik cezvedeki lekeler canınızı sıkmasın! Kahveyi doğal malzemelerle temizleyin
  2. Mantar çorbası için ‘kültür’ seçin! Tarif sorduran lezzetin püf noktası
  3. Çamur lekesine su değdirmek hata! Kurumasını beklemek yetiyor, mis gibi olacak
  4. Kozmetik ürünlerden pedlere talk gerçeği! Kanserin iki türlüsüne sebep oluyor
  5. 4 malzemeli sağlıklı kahvaltı sosu! Tahin de var, üzerine su içince hastalık bırakmıyor
  6. Balona dönmüş göz altlarını söndürüyor! Tek ihtiyaç metal kaşık, en etkili yöntemmiş
  7. Bu renkler makyajda favoriniz olacak! Sadelik doğasında var, pastellik ön planda
  8. Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
  9. Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
  10. Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.