Karbon çeliğin ömrü tükeniyor! Bütün yemekleri tek bir tencerede pişirmeyin
Yüksek kaliteli pişirme kapları pahalı olabilir ancak düzgün bir şekilde bakarsanız yıllarca kullanabilirsiniz. Döküm ve karbon çelik gibi tencereler ara sıra hafif bir yağ tabakasıyla terbiye edilmeleri gerektiğinden biraz daha fazla bakım gerektiriyor. İşte herkesin bilmesi gereken tüyolar.
|
1
1 / 7Fotoğraf
Karbon çelik pişirme kapları mutfakta kullanmak için harika bir seçenektir çünkü çoğunlukla yiyecekleri mühürlemek, sotelemek ve kızartmak için tasarlanmıştır. Temelde biftek, pastırma ve derili tavuk butları gibi yüksek ısı gerektiren her şeyin yanı sıra mantar ve patlıcan gibi doyurucu sebzelerde bu ürünlerde pişirilir.