Karbon çeliğin ömrü tükeniyor! Bütün yemekleri tek bir tencerede pişirmeyin
Yüksek kaliteli pişirme kapları pahalı olabilir ancak düzgün bir şekilde bakarsanız yıllarca kullanabilirsiniz. Döküm ve karbon çelik gibi tencereler ara sıra hafif bir yağ tabakasıyla terbiye edilmeleri gerektiğinden biraz daha fazla bakım gerektiriyor. İşte herkesin bilmesi gereken tüyolar.
11.09.2024 - 12:23
|
Son Güncellenme: 11.09.2024 - 15:33
Karbon çelik pişirme kapları mutfakta kullanmak için harika bir seçenektir çünkü çoğunlukla yiyecekleri mühürlemek, sotelemek ve kızartmak için tasarlanmıştır. Temelde biftek, pastırma ve derili tavuk butları gibi yüksek ısı gerektiren her şeyin yanı sıra mantar ve patlıcan gibi doyurucu sebzelerde bu ürünlerde pişirilir.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor