SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kaldirik otunun faydaları saymakla bitmiyor! Yumurtayla tadı doyumsuz

Pek çok ismi olan kaldirik otu, hodan, ıspıt ve zılbıt olarak da biliniyor. Peki birçok kişinin varlığından habersiz olduğu bu lezzetli otun faydaları neler ve nasıl pişirilir? Detaylar haberimizde!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Parmak emme, kalem ısırma, tırnak yeme varsa dikkat! ‘3 yaşında kontrol şart’
  2. Kızlarda daha hızlı ilerliyor! Skolyozda ameliyat kararını eğriliğin açısı belirliyor
  3. Sabah saatleri bitkileri coşturuyor! Güneşe maruz kalan hortum çiçekleri yakıyor
  4. Aylarca çürümüyor, filizlenmiyor, küflenmiyor! Soğan saklamak için en pratik taktik
  5. Çay, kahve lekelerini 3 dakikada yok eden formül! Çamaşır suyundan daha etkiliymiş
  6. Ev temizliği kaç günde bir olmalı? Her oda aynı sıklıkta temizlenmez
  7. İçince tatlı isteği yok oluyor! Şeker hastaları kırmızı çaydan uzak dursun
  8. Canan Karatay açıkladı, yoksa hasta ediyor! Meyve yemek için en doğru zaman
  9. Ananas reçelinde elma detayı! Köpürtmüyor, güzelleştiriyor
  10. Osmanlı’da reçeldi, şimdi çayın vazgeçilmezi! Asırlık şifanın adı: Bergamot

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.