SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kaldirik otunun faydaları saymakla bitmiyor! Yumurtayla tadı doyumsuz

Pek çok ismi olan kaldirik otu, hodan, ıspıt ve zılbıt olarak da biliniyor. Peki birçok kişinin varlığından habersiz olduğu bu lezzetli otun faydaları neler ve nasıl pişirilir? Detaylar haberimizde!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sararan tırnakları limonla ışıldatmanın yolu! Farkı göreceksiniz, tek şartı var
  2. İnce çizgileri bir hamlede yok eden tüyo! 1 damlasıyla uykudayken yeniliyor
  3. Hırsızlara gün doğmasın! Geceleri anahtarı kapıda bırakan yandı, şak diye açılıyor
  4. Mine Tugay'ın yüzünü bebek gibi yapan sır! 'Evde hazırlıyorum, tavsiye ederim'
  5. Kabuğun değdiği yerden saç fışkıracak! Köklere iyice yedirin, beyazlatmıyor
  6. Silikon pişirme matı kaymağa dönecek! Fırına atınca ne yağ ne koku kalıyor
  7. Hamura el bile sürmeden çıtır börek oluyor! Tarifi basit, tek tek alıp soslayın
  8. Telefon hoparlörünü sıfırlayan yöntem! Sadece 3 malzemeyle kir ve toz kalmayacak
  9. Mozaik pastanın en fiti! Havucu rendeleyip pişirin, 30 dakika donunca hazır
  10. “Kulaklarım yüksek sese alışık” demeyin! Bu hatalar işitme kaybına neden olabilir

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.