SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kahvaltının süsü ayvayı böyle kaynatın! Tülbente sarmak en iyisi, hiç şekerlenmiyor

Kış mevsiminin tatlı habercilerinden biri olan ayva reçeli, kahvaltı sofralarını renklendiren, damağa hitap eden bir lezzettir. Ayva reçeli, doğru teknikler kullanıldığında uzun süre tazeliğini kıvamını korur. Ancak ayva reçeli yapmak, yalnızca ayvaları şekere yatırmaktan ibaret değil. Gerçekten iyi bir ayva reçeli yapmak istiyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Günlerce beklese de tazecik kalıyor! Simitleri lüp lüp yediren 'buzluk' yöntemi
  2. Nöbet sırasında hastanın dili tutulmaz! İşte epilepsiyle ilgili yanlış bilinenler
  3. Kına lekesini şıp diye silen saç kremi tüyosu! 10 dakikada noktası kalmıyor
  4. Sivilce ve akne ilk sürüşte sönüyor! Vazeline 1 kaşık ekleyin, peeling etkisi
  5. Yoğurdunuz ne ekşiyecek ne sulanacak! Çözümü azıcık toz şekermiş
  6. Saç dökülmesini durduruyor! Yarım saat bekletip yıkayın
  7. Gözenekler küçülüp cilt ışıldıyor! 1 çırpılmış yumurta mucize yaratıyor
  8. Cilt bakımında hep aynı hatayı yapıyoruz! 3 gün önce bırakın, sonucu görün
  9. İncecik saçları bile yele gibi gösterin! Kuaföre gerek yok, tek hamlede bitiyor
  10. En derindeki kaşıntıdan kurtarıyor! Kulağı adeta hafifletecek, çubuk yeterli

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.