SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kahvaltının süsü ayvayı böyle kaynatın! Tülbente sarmak en iyisi, hiç şekerlenmiyor

Kış mevsiminin tatlı habercilerinden biri olan ayva reçeli, kahvaltı sofralarını renklendiren, damağa hitap eden bir lezzettir. Ayva reçeli, doğru teknikler kullanıldığında uzun süre tazeliğini kıvamını korur. Ancak ayva reçeli yapmak, yalnızca ayvaları şekere yatırmaktan ibaret değil. Gerçekten iyi bir ayva reçeli yapmak istiyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Güzelliğiyle nam salan Kleopatra yanından ayırmamış! Asırlara direnen gençlik tüyosu
  2. İskandinav kadınlarının güzellik sırrı ifşa oldu! Makyaj yok gibi, cildi kusursuzlaştıran teknik
  3. C vitamini depolarını fulleyen mucize meyve! Bağışıklığı dipçik gibi yapıyor, daha iyisi yok
  4. Kapı kolunda biriken pası söküp atıyor! Çelik de olsa mikrop yuvası, tertemiz olacak
  5. Evde kokusuz hamsi için kağıt yöntemi! Her zerresini emiyor, hem pratik hem lezzetli
  6. Yıllarca yanlış yaptık! Ağrı kesiciyi atağa geçiriyor: Sağa yatın, anında etki edecek
  7. Mersinli kabzımallar bu yöntemi depoda kullanıyor! Mandalinalar aylarca taze kalacak
  8. Cildi bebek gibi yapacak! Faydası yumurta akından geliyormuş
  9. Yeni saç çıkartan mucize, 1 tutamı yetiyor! Karıştırıp maske olarak kullanın
  10. Kafasındaki kel noktayı 1 ayda yok etti! Dökülmeyi anında kesen kür tarifi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.