SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kahvaltının süsü ayvayı böyle kaynatın! Tülbente sarmak en iyisi, hiç şekerlenmiyor

Kış mevsiminin tatlı habercilerinden biri olan ayva reçeli, kahvaltı sofralarını renklendiren, damağa hitap eden bir lezzettir. Ayva reçeli, doğru teknikler kullanıldığında uzun süre tazeliğini kıvamını korur. Ancak ayva reçeli yapmak, yalnızca ayvaları şekere yatırmaktan ibaret değil. Gerçekten iyi bir ayva reçeli yapmak istiyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aileler hiperaktiviteyi yaramazlıkla karıştırıyor! Bireyleri hayat boyu olumsuz etkileyebiliyor
  2. Düzenli tüketince ağrı kesici gibi işliyor! Enfeksiyon düşmanı, antioksidan deposu
  3. Kahvaltı sofralarının süsü ayva reçelini böyle kaynatın! Lezzeti kabuğunda saklı, şekerlenmiyor
  4. Acıdan yenmeyen yemeği balla kesin! İsraftan kurtaran yöntem, 1 kaşığı yetiyor
  5. Cildin parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor! İşte altın dokunuşun 5 faydası
  6. Havuç kabuğundaki şaşırtan 'melanin' detayı! Doğal antikor yuvası, antikansermiş
  7. Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat'ın güzellik sırrı! 'Aile yadigarı kür, çocukken başladım'
  8. En köpüklü kahve bu makinede yapılır! Metaline iyice bakın, farkı faturaya yansıyor
  9. TV ekranını mahveden hata! Cama değil beze sıkın, ayna gibi gıcır gıcır olacak
  10. İnci gibi dişlerin püf noktasıymış! Fırçalamadan önce 30 dakika bekleyin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.