İçine bir çimdik atınca süt asla ekşimiyor! Günlerce taptaze kalacak, sırrı beyazda
Süt, kahvaltılardan tatlılara, kahveden yemeklere kadar mutfakta her zaman yerini alır. Ancak hepimizin ortak bir derdi var: Sütün çok çabuk ekşimesi. Sütün tazeliğini günlerce koruyan, üstelik evdeki basit bir malzemeyle uygulanabilen bir yöntem var.
28.01.2025 - 16:03
|
Son Güncellenme: 28.01.2025 - 16:57
Süt ve süt ürünleri dolapta kalsalar bile hızlıca bozulan ürünler arasında yer alıyor. Özellikle 4-7 gün arası taze kalabilirken, devamında ekşimeye başlıyor. Bu doğal tüyo sayesinde sütlerin mis gibi kalmasını sağlayabilirsiniz.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Kaşları besleyip gürleştiriyor! Gece bekletip sabah yıkayın, sonuç muhteşem
Sağlıklı ve başarılı bir okul dönemi için bağışıklık güçlendirecek 10 öneri!
Saçları keçeye çeviren hareket! Doğal şekilde kuruması avantaj, 2 kez yetiyor
Sokaktaki gibi çıtır, pastanedeki gibi lezzetli! Simit böyle yapılır, sırrı mayasında
Tencere kapağıyla koltuklar bal dök yala olacak! Kumaşa işleyen teri de söküyor
Nefes darlığı, çarpıntı ilk belirtisi! Kalp kapağında başlıyor, maddi kayıp yaratıyor
Banyoda asılıyken mikrop depoluyor! Temizleseniz de kirletiyor, en iyisi kabak lifi
Hürrem Sultan'ın yediği, içtiği hep mesele olmuş! Âşık eden güzelliğinin 11 şartı vardı
Limon tuzu aldatmacası! Mideyi delip geçiyor, kozmetiklerin bile içinde var
Kirpikleri pıt pıt döküyor! Kıvırırken paramparça eden hata, kaliteli olsun