Hiç yağ çekmiyor! Çıtırlığın bir sırrı varmış: Az yağda, kağıt havlu yardımıyla
Ekmek kızartmanın pek çok farklı yolu var. Kızartma makinesinde, yağda veya tavada ekmekleri kızartabilirsiniz. Ancak ekmekleriniz tavada ya da yağda kızartırken çıtırlığını kaybediyorsa yapmanız gereken bazı işlemler var. Böylece çıtırlığından bir şey kaybetmemiş ekmekleri kahvaltıya hazırlayabilirsiniz.
|
1
1 / 6Fotoğraf
Ekmek kızartması, kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerindendir. Özellikle yağda kızartılan ekmeklerin fazla yağ çekmesi, hem lezzet hem de sağlık açısından istenmeyen bir durum yaratabiliyor. Ancak bu sorunu çözmek için oldukça basit ve etkili bir yöntem var!