Hiç dağılmadan yumuşacık pişecek! Pırasa bu tarifle yapılınca faydası katlanıyor
Tüm bu ipuçlarına dikkat ederek pırasayı pişirdiğinizde asla dağılma sorunuyla karşılaşmayacaksınız. Ancak pişirme esnasında sıralama ve yöntem çok önemli. Peki pırasa en güzel şekilde nasıl pişirilir? İşte detaylar.
24.10.2024 - 12:55
|
Son Güncellenme: 24.10.2024 - 15:30
Pırasa, lezzetli yemeklerin vazgeçilmez malzemelerinden biri. Ancak birçok kişi pırasayı pişirirken dağılma sorunuyla karşılaşıyor. Peki, pırasayı pişirirken nasıl bir yol izlenmeli ve dağılma sorunu nasıl çözülmeli?
İlginizi Çekebilecek Haberler
Kayısı, incir, dut fark etmiyor! Paketliyse dikkat, kuru meyveleri yıkanmalı mı?
Mutfak artıklarını tek hamlede halleden tüyo! İçine folyo koyun, tıkanıklığa birebir
Ayak çatlaklarına çare nemlendirici değilmiş! Sebebi mantarmış, şampuan da işe yarıyor
2 beden incelten kıyafet hilesi! Bu hataları yapmayın, daha kilolu gösteriyor
Beyazlayan saçın imdadına koşuyor! Boyaları çöpe atacaksınız, simsiyah olacak
Diş taşından eser bırakmıyor! 1 yemek kaşığı yeter de artar bile, plaklar tertemiz
Evinizi buram buram sarıyor, balık kokusu erimenin işareti! Hemen prize bakın
Çıtır çıtır cevizli sarma tarif sorduracak! Baklavanın ev halini bir de kadayıfla deneyin
Makinenin üstünde işi yok! Banyo için kısa vadede iyi fikir ama kuruturken bozuyor
Tencerede alev alan yağ her yere sıçrar! Su dökmek hayati hata, çözüm 'beyaz toz'da