Hatay usülü olacak! Hazır künefeyi limonla efsaneye çevirin, 10 dakika yeterli
Künefe, Türk mutfağının en lezzetli ve özel tatlılarından biri. Peki, hazır künefe nasıl pişirilir? Şerbeti nasıl olmalı? Tüm püf noktalarıyla tatlı bir serüvene çıkıyoruz!
07.01.2025 - 10:48
|
Son Güncellenme: 07.01.2025 - 14:16
Künefe, Hatay mutfağıyla özdeşleşen, kadayıf, peynir ve şerbetle hazırlanan bir tatlıdır. Türk mutfağında çok sevilen bu tatlı, kaymak veya dondurma eşliğinde sunuluyor. Hem evlerde, hem de restoranlarda özel bir yeri olan bu tatlı, genellikle küçük tepsilerde pişiriliyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz kuruluğu, karın ağrısı, aft! ‘İltihaplı romatizma beklenmeyen belirtilerle ortaya çıkabilir’
Kulak ağrısını söküp atıyor! Sırrı buymuş: 1 kaşık artı 3 damlayla sızıya veda
2025 Erkek Saç Modelleri (Kısa Saç) - Düz, Dalgalı, Kıvırcık Ve Dağınık Kısa Kesim Saç Stilleri
2025 Örgü Modelleri Örnekleri - Yeni Başlayanlar İçin Kolay Örgü Modelleri (Yelek, Atkı, Lif, Patik)
Zeytinyağını bozan ambalaj taktiği! Nemden korumak şartmış, aylarca taptaze kalacak
Makineye değil tuza yatırın! Yapay çiçekleri bile canlı gösteren temizlik, mis gibi kokacak
Güçlü saçların sırrı soğan kabuğunda! Düzenli kullanın, fark inanılmaz
Işıl ışıl bir cilt için bu uygulamaları aksatmayın! Doğal bariyermiş
Tat vermekle kalmıyor, kesme tahtasını da temizliyor! Soğan kokusu uçup gidecek
Ağız kokusu da boğaz ağrısı da bırakmıyor! Pahalı gargaralara taş çıkartan doğal çözüm