SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Haşlaması 2 dakika sürüyormuş! Yıkamayınca zehri içinde kalıyor: 5 dakika yeterli

Lahana kış sebzeleri arasında en besleyici ve yenmesi zor olan yiyeceklerinden biri. Güçlü bir antioksidan olan lahananın hem dolması hem de yemeği hastalıklara karşı koruyucu olsa da lahana hazırlama aşamasında haşlarken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları bulunuyor. Peki bunlar neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Saç problemlerine 10 parmaklı çözüm! Yağı ısıtınca etkisi inanılmaz
  2. Gün boyu yudum yudum için! Demir gibi bir bağışıklık için 3 çay türü
  3. Kansızlık deyip geçmeyin! ‘4 kişiden birinde görülüyor, kalp yetmezliğine neden olabilir’
  4. Haşlaması 2 dakika sürüyormuş! Yıkamayınca zehri içinde kalıyor: 5 dakika yeterli
  5. Çiğ et bütün eve yayılıyor! Sürekli temizlik yapmak hasta ediyor
  6. 5 yaşından sonra altına kaçırıyorsa dikkat! ‘Uyku-uyanıklık durumuyla ilgili değil!'
  7. Cep yakan faturalara çare! Peteğin yanına 1 pet şişe koyun, oda hep sıcak kalacak
  8. Körelen seramik bıçaklar jilete dönecek! Doğru açı şart, tek zımpara yetiyor
  9. Beyaz saçlarınız bir inci gibi ışıldayacak! Haftada 2 kez sürün, neme doyuruyor
  10. Yemekten 1 saat sonra içince rahatlatıyor! Gaz sorunu yaşayanlara birebirmiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.