SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Haşlamak şart değil, üstelik yağ da çekmeyecek! Fırında çıtır karnabahar böyle yapılır

Haşlama derdi olmadan, üstelik fırında, yağsız çıtır çıtır karnabahar yapılabildiğini biliyor muydunuz? Karnabahar kızartması yağ çekiyor diye endişeleniyorsanız bu fırında çıtır karnabahar tarifini denemelisiniz. Fırında piştiği için daha hafif olan bu karnabahar, favori akşam yemeğiniz olabilir!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Güzelliğiyle nam salan Kleopatra yanından ayırmamış! Asırlara direnen gençlik tüyosu
  2. İskandinav kadınlarının güzellik sırrı ifşa oldu! Makyaj yok gibi, cildi kusursuzlaştıran teknik
  3. C vitamini depolarını fulleyen mucize meyve! Bağışıklığı dipçik gibi yapıyor, daha iyisi yok
  4. Kapı kolunda biriken pası söküp atıyor! Çelik de olsa mikrop yuvası, tertemiz olacak
  5. Evde kokusuz hamsi için kağıt yöntemi! Her zerresini emiyor, hem pratik hem lezzetli
  6. Yıllarca yanlış yaptık! Ağrı kesiciyi atağa geçiriyor: Sağa yatın, anında etki edecek
  7. Mersinli kabzımallar bu yöntemi depoda kullanıyor! Mandalinalar aylarca taze kalacak
  8. Cildi bebek gibi yapacak! Faydası yumurta akından geliyormuş
  9. Yeni saç çıkartan mucize, 1 tutamı yetiyor! Karıştırıp maske olarak kullanın
  10. Kafasındaki kel noktayı 1 ayda yok etti! Dökülmeyi anında kesen kür tarifi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.