SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Haşlamak şart değil, üstelik yağ da çekmeyecek! Fırında çıtır karnabahar böyle yapılır

Haşlama derdi olmadan, üstelik fırında, yağsız çıtır çıtır karnabahar yapılabildiğini biliyor muydunuz? Karnabahar kızartması yağ çekiyor diye endişeleniyorsanız bu fırında çıtır karnabahar tarifini denemelisiniz. Fırında piştiği için daha hafif olan bu karnabahar, favori akşam yemeğiniz olabilir!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Antep fıstığındaki 'küf' ve 'aflatoksin'a dikkat! 'Bir süre tüketmemenizi öneriyorum'
  2. Yağ dengesini bozan gıdadan uzak durun! Sinir sistemini uyarıyor, akneyi coşturuyor
  3. Sadece kahvaltıda tüketmeyin, saçları gürleştiriyor! Çırpıp sürün
  4. Yıllardır yanlış yapıyoruz! Önce tarağa sıkın, sonra saça değdirin: 'Daha faydalıymış'
  5. Çıkmayan makyaja tek çare! Tamamen doğal, tüm kirler yağ gibi akıp gidecek
  6. Masterchef Esra'dan mercimek köftesi taktiği! Asla dağılmıyor, tadı tam kıvamında
  7. 'Anneanne perdesi' deyip beğenmiyorduk! Arabayla yarışıyor, servet değerinde
  8. Yemeğe, tatlıya çok yakışıyor! Elmanın en faydalısı pişirilmiş hali, kaynatmak yeter
  9. Soyulup dökülen duvar boyası sinyalmiş! Hemen anlaşılmıyor, ince ince sızıyor
  10. Geçmeyen öksürük ve göğüs ağrısına dikkat! ‘En sık rastlanan kanser türü’

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.