SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hangi balık ne zaman yenmeli, nasıl tüketilmeli?

Mevsiminin taze balıkları tezgahlardaki yerini aldı. Besleyici özelliği ile bilinen balık hakkında bilgi veren Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Gökhan Taşpınar, “Şu anda tüketilmesi en güzel balıklar; Deniz Levreği, Lüfer, Kofana, Palamut, Torik, Uskumru, Barbun, Tekir, Minekop, İskorpit, Lipsöz, Akya, Karagöz ve Trança’dır” dedi. İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 5 bin yıllık tarifin sırrı! Ekşi mayanın yapımı için olmazsa olmaz: Sabır
  2. Muhteşem beşli, balıkların en iyisi! Hamsi kılçığı yemek neden faydalı?
  3. Et olmayan 5 protein bombası! Hem lezzetli hem de uzun ömürlü
  4. Kabuklu mu kabuksuz mu? Trabzon hurmasının iyisinde ‘sertlik’ detayı
  5. Göz rengi değiştirme ameliyatına ilgi arttı! ‘Tecrübeli ellerde 15-20 dakika sürüyor’
  6. Boyun, sırt ve bel ağrısına dikkat! ‘Bu sorunların nedeni ‘fıtık’ olmayabilir
  7. 14 günde 7 kilo verdiren Zehra Güneş diyeti! Uygulaması çok basit ama tek şartı var
  8. Yatağa düşüren gribe doğal ilaç! Bir yiyen doktor yüzü görmüyor, C vitamini deposu
  9. Görünce iştah kabartan pankek tarifi! Kahvaltının yıldızı olacak, puf puf lezzet bombası
  10. Küflenen toprak çiçeklerini coşturuyor! Balkonda bekletmek şart, bir daha solmayacak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.