SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hamur işinde lezzeti katlayan efsane taktik! Suyuna bakmayınca mahvoluyomuş

Hamur işi, her yörenin mutfağında özel bir yere sahiptir. Ancak her tarifin püf noktaları, dikkat edilmesi gerekenleri olduğu gibi hamur işi yapımının da bazı dikkat edilmesi gerekenleri vardır. Genellikle bu detaylar, püf noktalar önemsemediği için de lezzetli bir börek, poğaça ya da kek yapmak çok daha zor bir hal alabiliyor. Peki, hamur işi yaparken sıklıkla yaptığınız ya da yapılan hataları biliyor musunuz? Bu hataları öğrendiğiniz takdirde daha başarılı, lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. Örneğin, mayalanma sürecine gereken özeni göstermemek ya da fırın sıcaklığını doğru ayarlamamak gibi hatalar, tariflerin başarısını etkileyebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kanatlı karınca gördüğünüz yere serpin! İstilayı bitiyor, pudra şekeriyle karıştırın
  2. Tavuğun beyaz çizgileri varsa atmayın! Sebebi bozulma değil, yağmış
  3. Bayram kahvaltısının yıldızı olacak! Milföy tost gibisi yok, pratik ve lezzetli
  4. Tıkanan gidere tesisatçı çağırmayın! Çaresi buzdolabında saklıymış, herkeste var
  5. Batıkları bitiren taktik! Çaresi İngiliz tuzunda, cildi kaymak gibi yapıyor
  6. Kaşıntıyı şıp diye alıyor! 15 dakika bekletip durulayın, eller ferahlayacak
  7. Boyadan yıpranan saçları toparlıyor! Rengi capcanlı olacak, protein kullanın
  8. Cilt tonu eşitleyen sihirli reçete! Meğer basitmiş, C vitaminiyle başlayın
  9. Saksı değişiminde unutan yandı! 2 yılda bir yapın, asla gübre vermeyin
  10. Diş aralarına sıkışırsa büyük sıkıntı! Sakızın şekersizi en iyisi, arındıracak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.