Gül şeklinde sarınca lokum gibi oluyor! Dizilişi önemliymiş, sarmanın lezzetine doyulmuyor
Yaprak sarma aperatif olması sayesinde Türk kültürünün vazgeçilmez yiyeceklerinden biridir. Ancak sosyal medyadaki paylaşımların artması sayesinde birçok kişi farklı tüyolar paylaşmaya başladı. Yaprak sarmaya böyle şekil verdiğinizde daha iyi pişiyormuş.
10.08.2024 - 15:25
|
Son Güncellenme: 10.08.2024 - 16:07
Lezzetli bir pirinç harcıyla buluşan ve kalem şeklinde sarılan sarmalar farklı pişirme teknikleri tercih edilerek hazırlanıyor. Yaprak sarması denince herkesin aklına gelen görüntü aynı oluyor. Ancak bu şekli unutturan yeni bir yöntem mevcut.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Yurt dışında peynir ekmek gibi gidiyor! Kilosu 250 lira, antioksidan deposu
2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor
Kaş ve kirpikler için doğal çözüm! Sadece 3 malzeme yeterli, güçlendiriyor
Elektrik faturasını düşürmek hiç bu kadar kolay olmadı! Dondurup buzdolabına koyun
Koyu rengi çıkarmak bu kadar basitmiş! Makyaj yaparken dikkat, ortasını silin
Japonların vazgeçemediği yöntem! Günde 5 dakika yeterliymiş, sırt ağrısını yok ediyor