SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fosfor, demir, lif! ‘Nar suyunun antioksidan seviyesi yeşil çaydan 3 kat daha fazla'

Lezzeti ve tıbbi faydalarından dolayı dünya genelinde gittikçe popülerleşen bir meyve olan nar, bireylerin antibiyotiklere karşı direnç kazanmasına destek oluyor. Nar suyunun antioksidan aktivitesinin yeşil çaydan neredeyse 3 kat daha fazla olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, narın 16 faydasını açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Lezzetini ikiye katlıyor! Köftenin harcına ekleyince tarifini sormayan kalmıyor
  2. Bulaşıkların kirli çıkmasının sebebi buymuş! Herkes aynı hatayı yapıyor
  3. Süre uzadıkça hamur yumuşuyor! Pişi yaparken bu adımları izleyen pişman olmuyor
  4. Ebeveynler dikkat! Löseminin belirtisi gribal enfeksiyonlarla karıştırılabiliyor
  5. Genç yaşta geçirilen kalp krizi neyin işareti? Hiçbir belirti vermiyor, böyle 'dur deyin
  6. Türkiye'de 35 bin kişi organ bağışı bekliyor! 'Nedeni yetersiz ve yanlış bilgiler'
  7. Dondurucudaki 'kötü kasap' kokusunu bile vakumluyor! 2 malzeme yeter de artar
  8. Fırında pişse de ağza ızgara tadı geliyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası
  9. Mutfaktaki öldürücü tehlikenin rengi siyah! Yemeklere değdirmeyin, anında geçiyor
  10. Fotoğrafta filtreye son! Damarına bak, alt tonu belirle: Kusursuz güzelliğin anahtarı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.