SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fosfor, demir, lif! ‘Nar suyunun antioksidan seviyesi yeşil çaydan 3 kat daha fazla'

Lezzeti ve tıbbi faydalarından dolayı dünya genelinde gittikçe popülerleşen bir meyve olan nar, bireylerin antibiyotiklere karşı direnç kazanmasına destek oluyor. Nar suyunun antioksidan aktivitesinin yeşil çaydan neredeyse 3 kat daha fazla olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, narın 16 faydasını açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzmanı açıkladı! Hayatta en önemli şey: Gerçek bir dost ve karşılıksız sevgi
  2. Kalp ve böbrek gibi hayati organları etkiliyor! Diyabet riskini azaltmanın 8 yolu
  3. Tırnakları sarı sarı mantar kaplıyor! Oje sürerken unutmayın, çizgi oluşmasın
  4. Geceleri kapatılan kombiden hayır gelmez! Yılların ustası açıkladı: 'Böylesi tasarruflu'
  5. Çilingire 1500 lira ödemeyin! Kırık anahtarı yağ gibi kaydırıyor, cımbızlı çözüm
  6. Aşırı maske yüzü resmen mahvediyor! İçinde kil var mı bakın, iyice arındırın
  7. Filizlenmiş kestanenin tadı değişiyor, önce kontrol şart! 15 dakika haşlamak yetiyor
  8. Kotlarınızı yıkamadan önce sirkeli suya batırın! Boyası için 'kapatıcı' görevinde
  9. Güzellik hilesi sayesinde geriye doğru yaşlanıyor! 'Nemlendirici yiyorum, mucize gibi'
  10. Tadını sevmesek de yedirtecek taktik! Kişniş, bamya, mantar: Genlerinde sabun saklı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.