SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında alınmış gibi ağızda eriyecek! Ekmeği ilaca çevirme gücü var, soğukta tutun

Ekşi maya, yüzyıllardır geleneksel ekmek yapımında kullanılan, doğal fermantasyon sürecinin ürünü olan bir kültürdür. Zamanla kaybolmaya yüz tutmuş olsa da özellikle son yıllarda yeniden popülerlik kazandı. Evde ekşi maya ile yapılan ekmekler, sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı ve içeriği bakımından besleyici bir alternatif sunar. Ancak, ekşi mayanın uzun ömürlü olması ve her zaman kullanılabilir halde kalması için doğru saklama yöntemlerine ihtiyaç vardır. İşte o saklama yöntemleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sileceklerin sesini kesip gücünü artırıyor! Kurşun kalem tozu ve bebek kremi yeter
  2. 2 rengi sayısız faydası var! İpek gibi hacimli saçlar için adres: Fön sütü
  3. Tüm markalar aynı yöntemi önerdi! Arabadaki süt kokusunu söküp atıyor
  4. Ağırlıklı battaniye bebekler gibi uyutuyor! Herkes kilosuna göre tercih etmeli
  5. Ağrı, şişlik, bacaklarda aksama! Kireçlenme gençleri de etkiliyor
  6. 100 gramında 26 kalori var! Balkabağını bu besinlerle tüketmek faydasını katlıyor
  7. Tıkanmasının sebebi bambaşkaymış! Tuvalet kâğıdını atınca paramparça oluyor
  8. Bunamayı önleyen güveç tarifi! Deneyenler etkili olduğunu söylüyor
  9. Tencerenin arkasındaki işaretin anlamı bakın neymiş! '18/10 kuralına dikkat'
  10. Klozeti temizlemek için fırçaya bile gerek yok! Bir avuç dökün, sıfır koku

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.