SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında alınmış gibi ağızda eriyecek! Ekmeği ilaca çevirme gücü var, soğukta tutun

Ekşi maya, yüzyıllardır geleneksel ekmek yapımında kullanılan, doğal fermantasyon sürecinin ürünü olan bir kültürdür. Zamanla kaybolmaya yüz tutmuş olsa da özellikle son yıllarda yeniden popülerlik kazandı. Evde ekşi maya ile yapılan ekmekler, sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı ve içeriği bakımından besleyici bir alternatif sunar. Ancak, ekşi mayanın uzun ömürlü olması ve her zaman kullanılabilir halde kalması için doğru saklama yöntemlerine ihtiyaç vardır. İşte o saklama yöntemleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Herkes birbirine ‘narsist’ diyor! Peki, gerçek narsisim nedir?
  2. Hem anne hem de bebeğin sağlığını tehdit ediyor! Hamilelikte bunları yapmayın
  3. Rulo katın en lezzetli hali! Bu tarif hazırını unutturuyor, çıtır çıtır oluyor
  4. Buğulanan gözlük camlarına son! Patates kabuğu sürenler inanamıyor
  5. Markettekilere bin basar, yeşil çaylısı bile var! Evde sabun yapmanın sırrı
  6. Makinesiz, yıpratmadan temizliyor! Bir fırçayla ayakkabıları yepyeni yapın
  7. Havluyla saç kurutan hapı yuttu! Tişörtten iyisi yok, ne kabarıyor ne dökülüyor
  8. Kaşıntılı saç kâbusu! Farkında değiliz ama tek hamlede iyileştiriyor
  9. Cildiniz yaza hazır mı? 2 damlası nemlendirmeye birebir, doğal reçete
  10. Saç, tırnak, cilt ondan sorulur! Biyotini böyle yiyerek alın, her evde var

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.