SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında alınmış gibi ağızda eriyecek! Ekmeği ilaca çevirme gücü var, soğukta tutun

Ekşi maya, yüzyıllardır geleneksel ekmek yapımında kullanılan, doğal fermantasyon sürecinin ürünü olan bir kültürdür. Zamanla kaybolmaya yüz tutmuş olsa da özellikle son yıllarda yeniden popülerlik kazandı. Evde ekşi maya ile yapılan ekmekler, sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı ve içeriği bakımından besleyici bir alternatif sunar. Ancak, ekşi mayanın uzun ömürlü olması ve her zaman kullanılabilir halde kalması için doğru saklama yöntemlerine ihtiyaç vardır. İşte o saklama yöntemleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Büyümede kritik rol oynuyor! Okul çağındaki çocuklara sağlıklı 8 beslenme önerisi
  2. Çorapları kar beyaz yapıyor! Çözümü makine değil elde yıkamakmış
  3. Cildi kurutup tahriş ediyor! Egzamayı tetikleyebilir, pamuk şartmış
  4. Böyle yapınca fırından alınmış gibi oluyor! Taptaze ekmeğin sırrı bakın ney saklıymış
  5. Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Faydası kabuğundaymış, içi lif kaynıyor
  6. Evde şipşak hazırlanıyor, lezzetinden geçilmiyor! İşte tadı damakta kalan ezme tarifi
  7. İçi sağlık dolu, kabuğu deterjandan daha güçlü! Tencerenin dibine süren yaşıyor
  8. Kesme tahtalarındaki gizli tehlike! Koruyucu kalkan oluyor, zeytinyağı en etkilisi
  9. Saçlarınıza parfüm sıkmayın! Bu ürünler mis gibi yapıyor, aynı zamanda doğal tonik
  10. Kavanoz 1 kez açılınca süreç hızlanıyor! Turşuda beyaz köpük hayra alamet değilmiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.