SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Filizlenmiş kestanenin tadı değişiyor, önce kontrol şart! 15 dakika haşlamak yetiyor

Kış aylarında sıklıkla tüketilen kestane, doğru şekilde saklanmadığı zaman filizlenebilir. Birçok kişi, kestanedeki filizlenmiş görüntüden kuşkulanıyor, tüketmekte kararsız kalıyor. İşte 'filizlenen kestane tüketilir mi?' sorusunun cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzun süreli ve tekrarlayan öksürüklere dikkat! Astım habercisi olabilir
  2. Tereyağı yapmak böyle kolay olmamıştı! Çırpa çırpa hazırlayın, buzlu su en iyisi
  3. Kokusu parmak yedirtiyor! Misafirlere tarif sorduracak, hem çıtır hem de yumurtalı
  4. Kaktüse çiçek açtıracak yöntem bulundu! 2 damlası iksir gibi, aşırı su gereksiz
  5. Mışıl mışıl uyutan babaanne yorganı! Melatonin kadar etkili, sıcacık tutuyor
  6. Kosta Rikalı kadınların güzellik sırrı ifşa oldu! 1 portakal yetiyor, gözenekler uçacak
  7. Dökülen kaşlar gürleşiyor! 6 doğal üründen gelen etki
  8. Kepeği anında önleyen mucize! 1 yemek kaşığı yeter de artar bile
  9. İnatçı süt lekesini söküp atıyor! Giysi, halı, koltuk birkaç damlayla parlayacak
  10. Bebeğimin IQ’sunu yükseltebilir miyim? Hamilelik öncesi ve sürecinde neler yapmalı?

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.