Faydalarını artırmak için farklı şekilde yemeniz gereken 9 besin
Sebzelerin renkleri ile sağladıkları sağlık yararları arasında bir ilişki vardır. Örneğin kırmızı sebzeler antioksidan özellikleriyle bilinirken yeşil sebzeler göz sağlığı üzerindeki etkileriyle bilinir ve sarı sebzeler de genellikle iyi bir protein kaynağı olarak kabul edilir. Ancak, besinsel faydalarını en üst düzeye çıkarmak için tüm bu yiyecekleri nasıl yemeliyiz? İşte püf noktaları…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
|
1
1 / 22Fotoğraf
1. Muz
Muz, B ve C vitaminlerinin yanı sıra magnezyum ve potasyum da dahil olmak üzere pek çok mineral içeren bir besindir. Tüm bu faydaları almanın ise tek bir yolu var: Muzla kabuğu arasındaki ipe benzeyen ince lifleri tüketmek.