SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fasulyeyi, nohudu, mercimeği böyle pişirip yiyin!

Fasulye, nohut, mercimek, bakla... Etten sonra en etkili protein kaynaklarından olan kuru baklagillerin sağlığa faydaları o kadar çok ki... Bağışıklığı güçlendirmeden sinir sistemine, kalp sağlığından kan şekerinin dengelenmesine kadar pek çok yararı bulunan bu besinleri doğru pişirmek de besin değerinin korunması açısından çok büyük önem taşıyor. İşte kuru baklagillerin faydaları ve kuru baklagilleri pişirme yöntemi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tüm markalar aynı yöntemi önerdi! Arabadaki süt kokusunu söküp atıyor
  2. Ağırlıklı battaniye bebekler gibi uyutuyor! Herkes kilosuna göre tercih etmeli
  3. Ağrı, şişlik, bacaklarda aksama! Kireçlenme gençleri de etkiliyor
  4. 100 gramında 26 kalori var! Balkabağını bu besinlerle tüketmek faydasını katlıyor
  5. Tıkanmasının sebebi bambaşkaymış! Tuvalet kâğıdını atınca paramparça oluyor
  6. Bunamayı önleyen güveç tarifi! Deneyenler etkili olduğunu söylüyor
  7. Tencerenin arkasındaki işaretin anlamı bakın neymiş! '18/10 kuralına dikkat'
  8. Klozeti temizlemek için fırçaya bile gerek yok! Bir avuç dökün, sıfır koku
  9. İbrahim Saraçoğlu'ndan sigarayı bıraktıran reçete! 40 yıllık tiryakiliğe çözüm: Yeşil domates
  10. Üzerinde görürseniz hemen uzaklaşın! Cam duşakabin tehlikesi, aniden patlıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.