SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fasulyeyi, nohudu, mercimeği böyle pişirip yiyin!

Fasulye, nohut, mercimek, bakla... Etten sonra en etkili protein kaynaklarından olan kuru baklagillerin sağlığa faydaları o kadar çok ki... Bağışıklığı güçlendirmeden sinir sistemine, kalp sağlığından kan şekerinin dengelenmesine kadar pek çok yararı bulunan bu besinleri doğru pişirmek de besin değerinin korunması açısından çok büyük önem taşıyor. İşte kuru baklagillerin faydaları ve kuru baklagilleri pişirme yöntemi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Atom meyve suları bağışıklığı güçlendiriyor ama tüketirken dikkat!
  2. Kaşıntılı saç derisi kabusunuz olmasın! Haftada bir uygulamak şart
  3. Pasif içicilik de çok ciddi risk oluşturuyor! KOAH’ın ihmale gelmez 3 belirtisi
  4. Uzak Şehir'in yıldızı Sinem Ünsal güzelliğini buna borçlu! 'Yaz, kış hiç aksatmam'
  5. Parmak yedirten biber dolması taktiği! Sulu sulu olacak, tam kıvamında pişecek
  6. İbn-i Sina şifa reçetesini verdi! Suyu siğilleri, yaprağı benleri yok edecek güçte
  7. Hurmadan bile yapılıyor! Kahve çekirdeğine gerek yok, tadı damakta dağılan tarif
  8. Kilo aldırmayan yağ varmış! Yerken düşünmeyin, alternatifi ilaç yerine geçiyor
  9. Şişme montu çöpe çeviren hata! Bir tane tenis topu atınca sapasağlam kalıyor
  10. 5 bin yıllık ekşi maya sırrı! Evde en doğalına ulaşın, cam kavanozda çoğalıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.