SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fasulyeyi, nohudu, mercimeği böyle pişirip yiyin!

Fasulye, nohut, mercimek, bakla... Etten sonra en etkili protein kaynaklarından olan kuru baklagillerin sağlığa faydaları o kadar çok ki... Bağışıklığı güçlendirmeden sinir sistemine, kalp sağlığından kan şekerinin dengelenmesine kadar pek çok yararı bulunan bu besinleri doğru pişirmek de besin değerinin korunması açısından çok büyük önem taşıyor. İşte kuru baklagillerin faydaları ve kuru baklagilleri pişirme yöntemi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  2. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için yapılacak 5 şey var
  3. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  4. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  5. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  6. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  7. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  8. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  9. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  10. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.