SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Farkında olmadan aldığımız tuzlara dikkat!

Sofraların vazgeçilmezi olan tuz vücut fonksiyonlarımız için de büyük önem taşımaktadır. Asit-baz dengesinin sağlanması, kan basıncı kontrolü, kas ve sinir sistemi işlevlerinin düzenlenmesinde rolü vardır. Peki hangi tuz türünü kullanmalıyız? Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger konu hakkında bilgiler verdi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kan şekerini düzenleyen sinarin en çok enginarda varmış! İyi gelmediği şey yok, karaciğer dostu
  2. Acıdan kızaran gözlere İbn-i Sinan reçetesi! Suyunu balla karıştırınca yanmayı alıyor
  3. Sabah 1 bardak içen ip gibi oluyor! Pabucunu atmayın, beli incelten detoks etkisi
  4. Makinenin 3. gözü bakın ne işe yarıyormuş! Zorlu kirleri affetmeyecek, sonuç tertemiz
  5. Faydasını duyan evinden eksik etmeyecek! Doğal probiyotikmiş, asırlık sirke anası
  6. Tuzlayıp yiyince bağırsakları temizliyor! Yemekten sonra rahatlatan etki, şifa deposu
  7. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek
  8. Buzdolabının verimini sıfırlıyor! Üstünden kimyasal yayıyormuş, bu ürünleri sakın koymayın
  9. Mağazadan yeni alınmış gibi duracak! Çizikleri silgi gibi siliyor, cevizle müdahale şart
  10. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.