Et ve kemik suyu aynı değil! Gurmelerin tarifindeki ‘kurşun’ zehir saçıyor
Tadına doyum olmaz çorbaların, pilavların ve yemeklerin lezzetini veren et ve kemik suları, sağlık açısındandan pek çok faydası olmasıyla biliniyor. Ancak pek bilinmese de et ve kemik suyu tam olarak aynı şey değil. Üstelik dikkat edilmediği takdirde 'kurşun' tehlikesi ortaya çıkıyor! Detaylar haberimizde.
11.08.2024 - 11:17
|
Son Güncellenme: 11.08.2024 - 11:17
KEMİK SUYUNUN FAYDALARI
Kemik suyu, her yaş grubunun tüketimine uygun içerdiği vitamin ve minerallerle vücut direncinin artmasını sağlayan bir besin. Vücudu enfeksiyonlara karşı koruyarak hastalıklara karşı savunma sistemini güçlendirir. Doğal kolajen içeren kemik suyu, hücrelerin yenilenmesini sağlar ve kas-kemik sistemini güçlendirir, hücreleri de yaşlanmaya karşı korur.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Yurt dışında peynir ekmek gibi gidiyor! Kilosu 250 lira, antioksidan deposu
2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor
Kaş ve kirpikler için doğal çözüm! Sadece 3 malzeme yeterli, güçlendiriyor
Elektrik faturasını düşürmek hiç bu kadar kolay olmadı! Dondurup buzdolabına koyun
Koyu rengi çıkarmak bu kadar basitmiş! Makyaj yaparken dikkat, ortasını silin
Japonların vazgeçemediği yöntem! Günde 5 dakika yeterliymiş, sırt ağrısını yok ediyor