SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

En bolundan köpüklü Türk kahvesi böyle yapılır! Püf noktası kuru kaşıktaymış

Gün içerisinde yaygın olarak tüketilen Türk kahvesi, bol köpüklü olduğunda çok beğeniliyor. Sağlığımız için de faydalı olan Türk kahvesinin tam kıvamını tutturmak kimi zaman zor olabilir. Yapılan bazı hatalar kahvenin köpüksüz olmasına neden olabilir. İşte bol köpüklü bir kahve hazırlamanın püf noktası.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bu hataları yapmaktan kaçının! Saçları koparıp kırıyor, uçlarına dikkat
  2. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın
  3. Grip sonrası yüzü şişti, 'sihirli taş'la ovarak sorunu çözdü: 'Çene kemiğim düzeldi'
  4. Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'
  5. Sevilmeyen kıyma kokusunu şıp diye bastırıyor! Tek baharatla sorun çözülecek
  6. Dışı çıtır, içi yumuşacık! Dondurulmuş patates için taktik belli, fırında da oluyor
  7. Son yıllarda anne olma yaşı yükseliyor! Bu hatalar riskli gebeliğe neden olabiliyor
  8. Kadir Ezildi'den kirli, isli duvarı ağartan tüyo! Yarışmada uyardı: 'Tersini çevirin'
  9. Dişi beyazlattığı sanılsa da gerçek başka! Meğer yanlış yapmışız, içten içe bitiriyor
  10. Şampuana ekleyip çalkalayan yaşadı! 1 damlasıyla saçlarınızı coşturacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.