Eldeki soğan ve sarımsak kokusunu geçirecek yöntemler
Yemeklere güzel bir aroma katan ve lezzetini ikiye katlayan sarımsak ve soğanı çok seviyoruz. Ancak bu sebzeleri elde doğramak zorundaysak bu durum biraz işkenceye dönüşebiliyor. Siz de sarımsak ve soğan doğradıktan sonra elinize sinen kokudan şikâyetçiyseniz size vereceğimiz yöntemleri deneyebilirsiniz.
|
1
1 / 5Fotoğraf
Ele sinen kokusundan dolayı, sarımsak ve soğan doğramaktan kaçınanlardansanız size vereceğimiz yöntemleri deneyebilirsiniz.
Metal kaşık
Bıçak çatal veya kaşık gibi metal yüzeylerden koku gidermek için faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey; kaşığı parmaklarınızla tutun ve suyun altında kaşığı ovalayın. Kısa sürede kokunun uçup gittiğini anlayacaksınız.