Ekşiyen yoğurdu dökmeyin! Maya olmasa da olur, bu peynirin tadına doyulmuyor
Ekşiyen yoğurtlar çoğu zaman tüketilmez ve çöpe dökülür. Ancak son derece değerli olan bu yoğurttan başka ürünler elde etmek de mümkün. Peki ekşi yoğurtlar nasıl değerlendirilir? İşte detaylar.
11.09.2024 - 15:59
|
Son Güncellenme: 11.09.2024 - 16:43
SÜTÜN TAZE VE TEMİZ OLMASI GEREK
Evde yapmak istediğiniz yoğurt, peynir, tereyağı gibi süt ürünlerini hazırlarken güvenilir, sağlıklı, taze ve temiz içerikli olduğuna emin olduğunuz yerlerden çiğ süt almaya özen göstermelisiniz. Böyle bir imkanınız yoksa taze günlük süt veya pastörize de süt kullanabilirsiniz.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor