SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ekmeğin, yufkanın içine zehir katıyorlar! Eğer tadı ekşiyse...

Maliyeti düşürmek ve karı artırmak amacıyla gıda ürünlerinde yapılan hileler, sizi hasta edebilir! İşin en kötü tarafı ise katkı maddesi kullanılan ve kullanılmayan ürünü gözle ayırt etmenin mümkün olmaması. Ekmek, yufka gibi unlü mamullerin daha beyaz ve hacimli durması, raf ömrünün uzun olması için katılan bu maddeleri kimi zaman tadından anlamak da mümkün. Gıda Mühendisi Taylan Akgün "Güvenilir, tanıdık yerlerden ürün almakta fayda var" diyerek unlu mamullerde yapılan hileleri anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Koyu lekeler için patates suyu deva oluyor! Rendeleyip sıkın, sonuç harika
  2. Tırnakların üzerinde hiç iz bırakmayan tüyo! 10 dakikada silgi gibi siliyor
  3. Bir yiyen bir daha diyecek! Tel tel ayrılıyor, ağızda dağılan tahinli cevizli çörek tarifi
  4. Tasarrufun şifresi yumurta kabuklarında saklı! 1 paket deterjana bedel taktik
  5. Ağrıyan, sızlayan, çatlayan ayaklara son! Meğer 'muz macunu' ilaç gibiymiş
  6. Tavuğunuz tekrar ısıtınca bile kıtır kıtır olacak! Azıcık sebze suyu koymak yetiyor
  7. En yükseği evi hemen ısıtmaz! Tesisat mühendisi: 'Kaloriferdeki sayılar çok başka'
  8. Çinliler 'ölümsüzlük çayı' diyor! Zihni anında açıyormuş, doğal probiyotik deposu
  9. 2025 İğne Oyası Modelleri - En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekleri
  10. Klasik haline hiç benzemiyor, tadı tüm tarifleri unutturacak: Patates mantısı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.