SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ekmeğin, yufkanın içine zehir katıyorlar! Eğer tadı ekşiyse...

Maliyeti düşürmek ve karı artırmak amacıyla gıda ürünlerinde yapılan hileler, sizi hasta edebilir! İşin en kötü tarafı ise katkı maddesi kullanılan ve kullanılmayan ürünü gözle ayırt etmenin mümkün olmaması. Ekmek, yufka gibi unlü mamullerin daha beyaz ve hacimli durması, raf ömrünün uzun olması için katılan bu maddeleri kimi zaman tadından anlamak da mümkün. Gıda Mühendisi Taylan Akgün "Güvenilir, tanıdık yerlerden ürün almakta fayda var" diyerek unlu mamullerde yapılan hileleri anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Vejetaryen beslenmede doğru planlama şart! ‘Yanlış diyet sağlığı tehdit edebilir’
  2. Çok isteyip azla yetinmeyin! Doğru bitkinin yanında coşacak: Birbirini zehirliyor
  3. Otel havlularına veda edin! Hepsinde mikro çip varmış: Maliyeti karta yansıyor
  4. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  5. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  6. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  7. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  8. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  9. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  10. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.