SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ekmeğin, yufkanın içine zehir katıyorlar! Eğer tadı ekşiyse...

Maliyeti düşürmek ve karı artırmak amacıyla gıda ürünlerinde yapılan hileler, sizi hasta edebilir! İşin en kötü tarafı ise katkı maddesi kullanılan ve kullanılmayan ürünü gözle ayırt etmenin mümkün olmaması. Ekmek, yufka gibi unlü mamullerin daha beyaz ve hacimli durması, raf ömrünün uzun olması için katılan bu maddeleri kimi zaman tadından anlamak da mümkün. Gıda Mühendisi Taylan Akgün "Güvenilir, tanıdık yerlerden ürün almakta fayda var" diyerek unlu mamullerde yapılan hileleri anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yaşla birlikte ilerliyor! Yaşam kalitesini etkiliyor: ‘Kataraktı önlemek mümkün’
  2. Beyazları kar gibi yapan Kadir Ezildi yöntemi! Böyle durulayın, deneyen yaşadı
  3. Evde de yapılır, tereyağ varsa tamam! Lokuma dönüyor, 40 yıllık ciğerci tarifi
  4. 2 damlasıyla havuç kıtır kıtır olsun! Kararmıyor, sebzelikte tazecik kalıyor
  5. Meyve ve tatlıyı iftar sonrasına bırakın! Ramazan’da kalp sağlığını korumak mümkün
  6. 1 kez ovalayınca bitecek! Tenceredeki yanıklardan eser yok, iş bitirici folyo
  7. Dudak üstündeki çizgileri botokssuz yok etti! Cep dostu, yanından ayırmıyor
  8. Su geçirmez maskara göz yakabilir! Fırçadan anlaşılıyor, temizlemek şart
  9. Saçını seven şampuan kullanımını azaltsın! Telleri yıpratıp dengeyi bozuyor
  10. Cam silmek için en doğru saat! İçi ile dışı farklıymış, kirler yağ gibi akacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.